Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Facts Αγώνα
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας («Σέριε B») αποτελείται από είκοσι ομάδες και διεξάγεται σε δύο γύρους (38 αγωνιστικές). Οι τέσσερις πρώτες ανεβαίνουν στη «Σέριε Α», ενώ οι τέσσερις τελευταίες υποβιβάζονται στη «Σέριε C».
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο τη Νάουτικο: 0-1-0
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 0-1-1
* Στο περσινό πρωτάθλημα η Οπεράριο είχε αποσπάσει ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας και είχε νικήσει 3-1 ως γηπεδούχος.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Το εκτός έδρας 1-1 με τη Ρεγκάτας ήταν η 3η συνεχόμενη ισοπαλία της αλλά παράλληλα σήμανε τη διατήρηση του αήττητού της στο τρέχον πρωτάθλημα. Βέβαια δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη, αφού δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί στο 60’ με τον εξτρέμ Ερικ.
Το αήττητό της σε όλες τις διοργανώσεις έχει φτάσει στις έντεκα αναμετρήσεις, στις οποίες έχει καταγράψει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκοϊάς.
Εκτός αποστολής ο μέσος Γιάγκο που είναι τραυματίας. Ο κεντρικός αμυντικός Καμουτάνγκα και ο επιθετικός Κιέζα ξεπέρασαν κάποιες μικροενοχλήσεις και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.
Ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από τη Βίλα Νόβα και συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1). Δέχτηκε τα γκολ στο 6’ και στο 81’, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 42’ με τον Ρικάρντο Μπουένο. Είχαν προηγηθεί οι «λευκές» ισοπαλίες με Πόντε Πρέτα εκτός και Κονφιάνσα εντός.
Στα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει στο τρέχον πρωτάθλημα έχει καταγράψει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την Τρίτη υποδέχεται τη Λοντρίνα στον επαναληπτικό ημιτελικό του πολιτειακού «παραναένσε» και ενώ στο πρώτο ματς είχε ηττηθεί 1-0. Για το πρωτάθλημα παίζει ξανά το Σάββατο, οπότε και υποδέχεται την Μπραζίλ ντε Πελότας.
Τραυματίες ο επιθετικός Ρικάρντο Μπουένο, ο αμυντικός Ραφαέλ Μπονφίμ, ο μέσος Μαρσέλο Σάντος και ο μέσος Κλέιτον. Αποθεραπεύτηκε ο αριστερός μπακ Τζάλμα Σίλβα. Εξέτισε ο αμυντικός Φάμπιο Αλεμάο (20/1) και θα είναι στον πάγκο.