Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΒΙΝΤΟΒΡΕ - ΒΙΜΠΟΡΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν έχει τίποτε να χάσει η Χβιντόβρε, αφού χειρότερα δεν μπορεί να γίνουν τα πράγματα. Θα παίξει ανοιχτά και θα ψάξει το γκολ, αφού μόνο με νίκες μπορεί να διατηρήσει κάποιες από τις ελάχιστες ελπίδες της. Η Βίμποργκ από την άλλη χρειάζεται μόνο νίκη για να κρατήσει την απόσταση ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού και το σημερινό ματς είναι από εκείνα που ο τεχνικός της έχει σημειώσει στο καλεντάρι του για 3 βαθμούς. Επιθετικά έχει δυνατότητες, αμυντικά νοσεί. Πιθανό το διπλό, σε ικανοποιητική απόδοση στο Betshop, εναλλακτικά παίζει και το G/G, που φέρνουν συχνά οι γηπεδούχοι και προκύπτει και από την αναμενόμενη μορφή του αγώνα…
Ήταν που ήταν ελάχιστες οι ελπίδες της Χβιντόβρε για παραμονή, μετά την εντός έδρας ήττα 1-3 της περασμένης εβδομάδας από τη Ράντερς έγιναν ακόμη λιγότερες, για να μην πούμε εκμηδενίστηκαν.
Το ματς πάντως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού πήρε προβάδισμα στο 25’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιρίμ Καμίλι, ενώ έχασε μια δυο καλές φάσεις για δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη όμως η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 50’, δεύτερο στο 51’ και πριν προλάβει να καταλάβει τι έγινε, ήρθε και τρίτο χαστούκι στο 58’. Τυχερή σε μία περίπτωση, γλίτωσε το τέταρτο χάρη στο δοκάρι.
Έμεινε έτσι στους 7 βαθμούς και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, 12 πόντους πίσω από τη γραμμή της σωτηρίας και τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ μένουν 4 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου και άλλες 10 για το τέλος και των play out.
Τα 7/9 τελευταία της ματς ήταν Over, ενώ εντός έδρας έχει 4 συνεχόμενα G/G.
Δεν έπαιξε στο ματς με τη Ράντερς ο γκολκίπερ Φίλιπ Τζούκιτς (17 συμ.) λόγω τραυματισμού που σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Δύσκολα επίσης θα αγωνιστεί και ο μέσος Ματς Κόλουντ (χωρίς συμμετοχή), που έχει να αγωνιστεί από τον περσινό Απρίλιο.
Συνέχισε να απογοητεύει τους οπαδούς της, αφού μπήκε στην επανέναρξη με εντός έδρας ήττα 1-2 από την Όντενσε. Και το χειρότερο ήταν ότι η άμυνά της πελαγοδρομούσε και δεν ενέπνεε την παραμικρή εμπιστοσύνη.
Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11’, κατάφερε να βρει απάντηση ισοφαρίζοντας με τον Ανοσίκε Εμέντα, ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 34’ δέχθηκε δεύτερο. Μοιρασμένο το ματς στην επανάληψη, είχε κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.
Έμεινε έτσι στους 19 βαθμούς και έπεσε στη 10η θέση της βαθμολογίας, 4 πόντους μόλις πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ενώ μένουν 4 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου και 10 για το τέλος των play out, που κατά τα φαινόμενα εκεί θα αγωνιστεί.
Τα 4/5 τελευταία της ματς ήταν Over, ενώ εκτός έδρας έχει 6/7 τελευταία ματς Under.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το ματς της επανέναρξης.
Εκτός αγωνιστικής δράσης για καιρό θα μείνει ο βασικός γκολκίπερ Λούκας Λουντ (17 συμ.), ο οποίος τραυματίστηκε και βρίσκεται στη διαδικασία της αποθεραπείας. Δύσκολα επίσης θα αγωνιστούν ο βασικός αμυντικός Ντάνιελ Ανιέμπε (11 συμ.), ο μακροχρόνια απών αμυντικός Μαντς Λαουρίντσεν (χωρίς συμμετοχή) και ο ενίοτε βασικός μέσος Τζέιμι Γιάκομπς (5 συμ., 1 ασίστ).
Δεν έπαιξε στο ματς με την Όντενσε ο συνήθως βασικός μέσος Γιάκομπ Μπόντε (15 συμ., 1 γκολ, 4 αλλαγή), ωστόσο σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τον συνήθως βασικό μέσο Μάγκνους Βέστεργκορντ (14 συμ., 4 αλλαγή), που δεν έπαιξε την περασμένη εβδομάδα και παραμένει αμφίβολος.