Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΧΟΥΑΡΕΣ - ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Άρεσε η εικόνα της Χουάρες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιον έχει απέναντι της. Το κακό φινάλε στο Απερτούρα χάλασε την εικόνα της Κρους Ασούλ, αλλά παραμένει μία ομάδα που μπορεί να κυριαρχήσει απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα πάω με το G/G+Over 2,5 στ0 2.10 από τη Novibet. Αρέσκονται να επιτίθενται και οι δύο ομάδες.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΟΥΑΡΕΣ - ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ
Facts Αγώνα
- 10-3-1 υπέρ της Κρους Ασούλ η παράδοση.
- Κρους Ασούλ – Χουάρες 4-0 για το Απερτούρα.
- Δεν έχει δεχθεί γκολ από τη Χουάρες στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Κρους Ασούλ.
Δείτε εδώ τα προγνωστικά Μεξικό
Αδίκησε τον εαυτό και την προσπάθεια της (ειδικά στο 1ο ημίχρονο) στην έδρα της Μασατλάν η Χουάρες. Οι «μπράβος» ήταν αρκετά καλύτεροι προηγήθηκαν με ωραία ομαδική προσπάθεια και σκόρερ τον Ντιντέρ Βιλάπαντο (17′), όμως λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης (86′) και παραχώρησαν την ισοπαλία (1-1).
Είχε τις ευκαιρίες τόσο με τον Εστουπινιάν όσο και με τον Χάιρο Τόρες να σκοράρει ένα 2ο γκολ και να τελειώσει από νωρίς την αναμέτρηση, όμως της έλειψε η ουσία. Η αλήθεια είναι ότι στο 2ο ημίχρονο, έχασε μεγάλο κομμάτι από την ένταση της, χωρίς όμως να δεχθεί τη μεγάλη φάση. Από ένα στατικό χτύπημα ήρθε η ισοφάριση.
Ακόμη και έτσι πάντως, παίρνει καλό βαθμό η ομάδα του Μάρτιν Βαρίνι, στο ντεμπούτο του Αργεντινού. Προετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το ματς πρόκλησή με την Κρους Ασούλ.
Χωρίς προβλήματα απουσιών η Χουάρες.
Με το αριστερό η Κρους Ασούλ, «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Άτλας στην πρεμιέρα της στο Κλαουσούρα και συνέχισε να απογοητεύει το κοινό της, το οποίο πάντως ήταν απών από το «Ουνιβερσιτάριο».
Προηγήθηκε με μία αδιανόητη ενέργεια του νεαρού Αμάουρι Μοράλες, που πέρασε 3 παίκτες πάτησε περιοχή και κέρδισε πέναλτι στο 34′. Την έσχατη των ποινών ανέλαβε ο Άνχελ Σεπούλβεντα και άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα για εκείνον και την ομάδα του.
Ένα μπλακ-άουτ στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου της κόστισε την ισοφάριση σε μία πολύ οριακή φάση (οφσάιντ) του Ούρος Τζούρτζεβιτς (54′). Δεν της έλειψε η ορμή και οι φάσεις, αλλά το καθαρό μυαλό να τελειώσει σωστά μπροστά από την εστία του Καμίλο Βάργκας. Αδικείται από το αποτέλεσμά, αλλά το θέμα είναι να πείσει το κοινό της ότι είναι ικανή να πάρει τα μεγάλα ματς στα play-offs. Στην κανονική διάρκεια πήγε «τρένο» και στο Απερτούρα.
«Υπάρχει ένα πρότζεκτ, πάνω από ονόματα και πρόσωπα» απάντησε ο Μάρτιν Ανσιέλμι σε ερώτηση για την πώληση του Λουίς Ρόμο, έχει αρχίσει και νιώθει την πίεση ο Αργεντινός.
Με την εθνική ομάδα της χώρας βρίσκεται ο Έρικ Λίρα (αμυντικός). Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Γιώργος Γιακουμάκης (επιθετικός) και η παρουσία του θα κριθεί τελευταία στιγμή. Σημαντική η επιστροφή του τιμωρημένου Ιγκνάσιο Ριβέρο (μέσος).