-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε εντός έδρας με τη Χέκεν, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί την υπεροχή της στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Κακό ξεκίνημα, έμεινε πίσω μόλις στο 8’ και δέχθηκε άλλες δύο φάσεις, μία ιδιαίτερα επικίνδυνη, στην οποία επενέβη αποτελεσματικά ο γκολκίπερ Ντέιβιντ Ούστεντ. Στην επανάληψη μπήκε αποφασιστικά και έφτασε στην ισοφάριση με τον Αμπντουλραχμάν Καλίλι στο 55’, ενώ στη συνέχεια είχε την καθολική υπεροχή και έχασε αρκετές καλές φάσεις.
Με 4 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές, απέχει αρκετά από το ξεκίνημα που είχαν ονειρευτεί οι οπαδοί της και περίμεναν οι Σουηδοί αναλυτές. Βέβαια, είχε και ζόρικο πρόγραμμα, ωστόσο για να πετύχει τους υψηλούς της στόχους χρειάζονται αποτελέσματα στα δυνατά ματς. Κάτι που μέχρι στιγμής δε συμβαίνει.
Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία λόγω ασθένειας ο αναπληρωματικός μέσος Ντένις Ουίντγκρεν (2 συμ., αμφότερες αλλαγή) και είναι και πάλι αμφίβολος. Στον δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο βασικός επιθετικός Παουλίνιο, ωστόσο ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος.
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα του Ντάνιελ Μπέκστρεμ εντός έδρας με την Κάλμαρ, του μέχρι πέρσι τεχνικού της Χένρικ Ρίντστρεμ. Μέτρια η εμφάνισή της, δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στο α’ μέρος, όπου μάλιστα κινδύνευσε σε τρεις περιπτώσεις, με τον γκολκίπερ της Ντέιβιντ Μίλτον Νίλσον να επεμβαίνει σωτήρια. Πήρε προβάδισμα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης με τον Μοχάμεντ Σαΐντ, χωρίς όμως να προλάβει καν να το πανηγυρίσει, αφού με τη σέντρα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (53’). Μοιρασμένο το ματς στη συνέχεια, δεν άλλαξε το σκορ.
Πάνω από τις προσδοκίες της το ξεκίνημα, παραμένει αήττητη στα 4 πρώτα ματς έχοντας 2 νίκες, μία επί της Χέκεν εκτός και φεύγοντας αήττητη από το Νόρσεπινγκ. Οι δυνατότητές της πάντως είναι περιορισμένες, παίζει πάνω από τις δυνάμεις της και της βγαίνουν τα αποτελέσματα.
Με τραυματισμό αποχώρησε από το ματς με την Κάλμαρ ο βασικός αμυντικός Καρλ Λάρσον (4 συμ.) και είναι αμφίβολος. Δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και μένουν και πάλι εκτός ο γκολκίπερ Λούκας Γιόνσον, ο μέσος Σαμ Λούντχολμ, ο επιθετικός Άρον Μπιάρνασον και ο αμυντικός Πάτρικ Ενβαντίκε.
Αντίθετα, επιστρέφουν από τιμωρία οι βασικοί μέσοι Νάχομ Νεταμπάι (3 συμ., 1 ασίστ) και Ανταμ Χέλμποργκ (3 συμ.).