Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ
Facts Αγώνα
*Υπέρ της Κορόνα η παράδοση (10-6-6).
*Και στα 7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια εμφανίστηκε n/g. Στις 6 από αυτές τις περιπτώσεις συνδυάστηκε με under.
Α’ γύρος: Λέχια – Κορόνα 2-0
Ούτε τώρα κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ στο 2020. Είχε δύσκολη έξοδο στην έδρα της Βίσλα Κρακοβίας και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 για να παραμείνει σε πολύ δύσκολη θέση στη βαθμολογία.
Βγάζει κάποιες φάσεις, αλλά δεν μπορεί με τίποτα να της τελειώσει. Αυτό το πρόβλημα εμφανίστηκε ήδη από το 2019 και δεν λέει να λυθεί. Εντός έδρας παίζει πιο επιθετικά, όμως και πάλι σπάνια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
«Θέλουμε να αρχίσουμε επιτέλους να σκοράρουμε και ελπίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι εκείνο που θα αλλάξει την πορεία μας. Η Λέχια έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και είναι πολύ επικίνδυνη», αρκέστηκε να πει ο τεχνικός Σμίλα.
Τιμωρημένοι είναι οι Γκνιάτιτς (μέσος, 15/0) και Ζουμπρόβσκι (μέσος, 18/1), ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Γκαρντάβσκι (στόπερ, 16/0), Μίλετιτς (στόπερ, 2/0).
Αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα καταφέρνει να παραμένει ανταγωνιστική, αλλά μέχρι μέχρι ενός σημείου. Και η αδυναμία της φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ηττήθηκε καθαρά με 2-0 από τη Λεχ Πόζναν εκτός έδρας, σε ματς που απείλησε ελάχιστα και οι αντίπαλοί της κυριάρχησαν.
Υπάρχει, πάντως, ακόμα ποιότητα στο ρόστερ και είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας στην ανάπτυξη από τα άκρα, τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται άριστα τον Παϊσάο στην επίθεση. Της αρέσει να παίζει στην κόντρα.
«Στο προηγούμενο παιχνίδι ο αντίπαλος κυριάρχησε. Αυτό ήταν ένα συναίσθημα που είχαμε να ζήσουμε πολύ καιρό. Δουλεύουμε συνεχώς για να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα πρέπει να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και ξέρουμε ότι και η Κορόνα θα παίξει με κίνητρο και πάθος. Θέλουμε, όμως, τη νίκη», σχολίασε ο τεχνικός Στοκόβιετς.
Τραυματίες είναι οι Αουγκουστιν (μπακ, 12/1), Κριέζιου (νεοαποκτηθείς μέσος) και Αρακ (φορ, 6/0), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ουντόβιτσιτς (μπακ, 8/1).