-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ
Facts Αγώνα
*Αγώνας για τα πλέι οφ.
*Υπέρ της Λέγκια η παράδοση (34-13-12).
*Στα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με γηπεδούχο τη Λέγκια σημειώθηκε under.
*Στα 7 από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν ισόπαλο.
Κανονική διάρκεια πρωταθλήματος (04/03): Λέχια – Λέγκια 0-2
Μπήκε πολύ άσχημα και βρέθηκε να χάνει από νωρίς. Στη συνέχεια, όμως, έκανε καλή εμφάνιση, έπαιξε ανοιχτά, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το εκτός έδρας ματς με τη Λεχ Πόζναν.
Ηττήθηκε με 3-2 και πρέπει να δείξει βελτίωση αμυντικά. Εχει χάσει το τρένο της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος και το μόνο που σκέφτεται είναι ο τελικός του Κυπέλλου με την Κρακόβια. Θα χρησιμοποιήσει τα δύο επόμενα ματς ως ευκαιρία για προετοιμασία.
«Οποιος και να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Λέγκια έχει και την ποιότητα και την ικανότητα να μας προκαλέσει προβλήματα. Αυτό το παιχνίδι είναι από εκείνα που περιμένουν οι οπαδοί και δεν πρόκειται να κάνουμε πειράματα. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά. Θα πρέπει, όμως, κι εμείς να κάνουμε κάποιες αλλαγές, καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και η ένταση πολύ μεγάλη», τόνισε ο τεχνικός Στοκόβιετς.
Τιμωρημένοι είναι οι Ναλέπα (στόπερ, 33/2) και Κονράντο (εξτρέμ, 12/1).
Τα κατάφερε! Επαιξε με πάθος από το πρώτο λεπτό, έκανε εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 2-0 εντός έδρας της Κρακόβια και κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο! Με δεδομένο ότι η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου ήδη έδωσε άδεια σε αρκετούς από τους παίκτες της.
Ταξίδεψε με 17 παίκτες στο Γκντανσκ και ετοιμάζεται να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς από τους νεαρούς της να κάνουν ντεμπούτο. Ηδη το μυαλό της βρίσκεται στην επόμενη χρονιά και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές. Η ενδεκάδα μας θα είναι ανταγωνιστική. Μένουν δύο παιχνίδια για το τέλος της σεζόν και θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους από τους νεαρούς μας παίκτες. Είναι σημαντικό να τους αφήσουμε να δείξουν τι αξίζουν», αποκάλυψε ο τεχνικός Βούκοβιτς.
Τιμωρημένος είναι ο Γιεντρέιτσικ (μπακ, 29/0), τραυματίες οι Καντέ (φορ, 23/10), Πέκχαρτ (φορ, 11/5), Σανόγκο (φορ, 2/1), Νοβικόβας (εξτρέμ, 17/4), Μαρτίνς (μέσος, 32/0), Βέσοβιτς (δ. μπακ, 22/1), Λεβτσούκ (αμυντικός, 26/1) και Ρεμί (στόπερ, 3/0), εκτός αποστολής έμειναν οι Αντολιτς (μέσος, 32/3), Γκβίλια (μέσος, 35/8), Λουκίνιας (μέσος, 35/5) και Κάρμποβνικ (μέσος, 28/0), ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μαγιέτσκι (κίπερ, 31).