- Α’ Γύρος: Χετάφε – Χιρόνα 0-1
- 4-1-0 η συνολική μεταξύ τους παράδοση στην έδρα της Χιρόνα.
Δείτε τα προγνωστικά LaLiga
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά LaLiga
Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με κάτω τα χέρια στο «Σαν Μαμές» της Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-0). Δεν δημιούργησε το παραμικρό και είχε για κορυφαίο τον γκολκίπερ Γκασανίγκα, που τη γλίτωσε από πιο βαρύ αποτέλεσμα. Δέχτηκε δύο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και ένα τρίτο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.
Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για τους Καταλανούς, που πάντως παραμένουν στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στα τελευταία έξι παιχνίδια στο «Μοντιλίβι»η Χιρόνα μετράει τέσσερις νίκες, δύο ήττες και 6/6 Over 2.5 γκολ.
«Για να έχουμε πιθανότητες, πρέπει να πάμε στις μονομαχίες, να είμαστε επιθετικοί και να τους κρατήσουμε κοντά στην εστία τους. Η Χετάφε είναι σε φόρμα, βγαίνει γρήγορα στην κόντρα και παίζει όπως θέλει ο προπονητής της» εξηγούσε χθες ο τεχνικός Μίτσελ.
Γυρίζει από τραυματισμό ο Μιόφσκι (φορ, 10/2), αμφίβολος ο Αρνάου (μπακ, 19/2), παραμένει εκτός ο χρήσιμος Ντανζούμα (φορ, 15/1). Θέση διεκδικεί ο μέσος Αρτούρ που ήρθε στο τέλος των μεταγραφών.
Χωρίς να κάνει τρομερά πράγματα, βρήκε γκολ με ένα αυστηρό πέναλτι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πήρε σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας διπλό επί της Αλαβές (0-1). Ο Αραμπάρι εκτέλεσε εύστοχα από τα 11 βήματα και ο Νταβίντ Σόρια την κράτησε με τις αποκρούσεις του στο δεύτερο 45λεπτο.
Τρέχει αήττητο πέντε αγωνιστικών, κρατάει ανέπαφη την εστία της εδώ και 351 λεπτά (από τις 18 Ιανουαρίου) και με σταθερά βήματα αρχίζει και «χτίζει» διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Εκτός έδρας «γράφει» τρία σερί διπλά μέσα στο 2025 (Λας Πάλμας, Σοσιεδάδ, Αλαβές) κι ενώ προηγουμένως δεν είχε εκτός έδρας νίκη σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα.
«Τα καλά λόγια σε αποδυναμώνουν, δεν γίνεται ούτε πρέπει να χαλαρώσουμε τώρα. Η ομάδα είναι καλά, έχει πάρει αποτελέσματα, όμως η δουλειά είναι η ίδια. Ακριβώς όπως και η προσπάθεια που κάνουν όλοι. Προς το παρόν, δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, κάθε ματς είναι μια ευκαιρία για παραπάνω βαθμούς» τόνισε ο κόουτς Μπορδαλάς.
Συνεχίζει εκτός λόγω τραυματισμού ο πολύτιμος Λουίς Μίγια (χαφ, 21/1).
Χετάφε Over 4.5 κάρτες
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|