ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΛΑΝΟΥΣ
00:00
24.07

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ – ΛΑΝΟΥΣ

Οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη αλλά και με νέο τεχνικό η Λανούς
ΕΣΤΑΔΙΟ ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ (27.000), ΛΑ ΠΛΑΤΑ
16
16° C Βροχερός
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ

Facts Αγώνα

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 28 σύλλογοι παίζουν όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο 27 αγωνιστικών. Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2023. Η Μπόκα – ως κάτοχος του Κόπα ντε λα Λίγκα – έχει ήδη διασφαλισμένη συμμετοχή, όπως και όποια ομάδα κατακτήσει το Κύπελλο. Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις για το προσεχές Λιμπερταδόρες – αλλά και οι έξι για το Σουνταμερικάνα – θα προκύψουν από τη συνολική βαθμολογία που θα σχηματιστεί από τις 14 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου του τελευταίου Κόπα ντε λα Λίγκα και τις 27 αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος.

* Χωρίς νίκη η Χιμνάσια στις δεκαέξι πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (0-5-11)!

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Ρεπορτάζ

Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στην εκτός έδρας αναμέτρησή της με τη Ρίβερ. Μπορεί να ηττήθηκε μόνο με 1-0 – δέχτηκε το γκολ στο 43’ – όμως δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά. Παρέμεινε έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ και σίγουρα γίνεται αισθητή η απουσία του αρχισκόρερ της, επιθετικού Ταραγόνα, που αναμένεται να επιστρέψει το 2023.

Η συνολική της πορεία είναι πάντως καλύτερη του αναμενομένου, ειδικά εάν ληφθεί υπόψη ότι είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν ενισχύθηκε καθόλου. Μετά από εννέα αγωνιστικές έχει καταγράψει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση και θεωρητικά διεκδικεί έξοδο ακόμα και στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ουρακάν.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν θα έχει αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο επιθετικός Ταραγόνα (18/11) αναρρώνει από ρήξη χιαστών και αναμένεται να επιστρέψει το 2023. Συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός Φράτα (7/0). Επιστρέφει και ξεκινάει ο μέσος Τσεκίνι (6/0).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΑΝΟΥΣ
Ρεπορτάζ

Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός έδρας με τη Βέλεζ και παρέμεινε για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι – ανεξαρτήτως διοργάνωσης – χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα έχει καταγράψει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι «πέταξε» βαθμούς (όπως συνηθίζει…), καθώς έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 63’ και – παρότι δέχτηκε το 1-2 στο 70’, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά αργότερα με τον κεντρικό αμυντικό Ορτεγιάδο.

Πάντως απέχει πλέον έντεκα πόντους από τις θέσεις της συνολικής κατάταξης που δίνουν διεθνές εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, εάν θέλει να παίξει στο Κόπα Σουνταμερικάνα του 2023.

Απόψε πάντως κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφού θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ο 61χρονος Κουντέλκα που σε όλο το 2021 αλλά και στο φετινό Κόπα ντε λα Λίγκα καθοδηγούσε την Ουρακάν. Την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχτεί την Αλντοσίβι.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο 18χρονος εξτρέμ – διεθνής με την Εθνική Κ20 – Σανάμπρια (18/1). Αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο μεσοεπιθετικός Λαουτάρο Ακόστα. Μακροχρόνια απών ο 21χρονος εξτρέμ Ντε Λα Βέγκα (36/4 πέρσι) που αναρρώνει από ρήξη χιαστών και αναμένεται να επιστρέψει τον Σεπτέμβριο.

Casino