ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΓΕΡ2
14:00
01.11

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Πρωτευουσιάνοι σε άνοδο
1
X
2
Εκτίμηση
Ολίμπια Στάντιον
165 χλμ.
15° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Χάρης Χαμακιώτης Χάρης Χαμακιώτης
Ώρα έναρξης: 14:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1X+Over 2,5

Απόδοση: 2.10
novibet Παίξε νόμιμα

Χέρτα και Ντιναμό είναι δύο ομάδες με αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι, έχουν θέμα στο αμυντικό κομμάτι. Σε καλύτερη κατάσταση οι πρωτευουσιάνοι, θα πάμε με το 1Χ+Over 2,5 στο 2.10 της Novibet.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Facts Αγώνα

  • Χέρτα και Ντιναμό παίζουν για δεύτερη φορά στην ίδια κατηγορία. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2012-13, ξανά στη Β’ Γερμανίας.
  • Η απόλυτη ισορροπία στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια, με κάθε ομάδα να μετρά από μία νίκη και ένα να έχει λήξει ισόπαλο.
  • Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Χέρτα.
  • G/G+Over 2,5 οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της Ντιναμό.

Δείτε τα προγνωστικά Β Γερμανίας

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Ρεπορτάζ

Η ομάδα της πρωτεύουσας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετρώντας τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της. Μάλιστα, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες, σε διάστημα τεσσάρων ημερών.

Την προηγούμενη αγωνιστική της 2. Bundesliga, η Χέρτα δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Φορτούνα, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με ένα εκπληκτικό γκολ του Κράτενμαχερ στο 90+6’. Μεσοβδόμαδα (28/10) αντιμετώπισε εντός έδρας την Έλβερσμπεργκ για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Γερμανίας και η ομάδα του Στέφαν Λάιτλ ήταν… για φίλημα.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα στο παιχνίδι, η Χέρτα κατάφερε να αξιοποιήσει τη μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και να ανοίξει το σκορ με τον Κιουζάνς στο 15’. Στο δεύτερο μέρος ήταν επιβλητική μεσοεπιθετικά και συμπαγής αμυντικά, με τον Γκρόνινγκ να κάνει το 2-0 στο 58’ και τον Θορστάινσον να «γράφει» το τελικό 3-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+4’.

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και η ψυχολογία των παικτών είναι στα ύψη. Παρ’ όλα αυτά, τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και ξέρουν τι τους περιμένει. Μπορείς να καταλάβεις ότι θέλουν την τρίτη τους σερί νίκη. Αυτό θα απαιτήσει μια απίστευτα πειθαρχημένη εμφάνιση. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας στα όριά μας σωματικά» δήλωσε ο Στέφαν Λάιτλ ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Δρέσδης.

Αγωνιστικά Νέα

Παραμένουν εκτός οι αναπληρωματικοί Κλέμενς (0/0), ο βασικός επιθετικός Κοβνάτσκι (6/2), ο βασικός ακραίος μπακ Ζέεφαϊκ (8/0) και ο βασικός μέσος Γένσεν (7/0). Πιθανότατα επιστρέφει στην αποστολή ο βασικός στόπερ Κόλμπε (3/0).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ
Ρεπορτάζ

Έβδομο συνεχόμενο επίσημο παιχνίδι που η ομάδα του Τόμας Σταμ δεν καταφέρνει να πάρει νίκη. Η τελευταία της ήταν στις 24 Αυγούστου στην έδρα της Μπίλεφελντ (1-2). Έκτοτε μετράει τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες και βρίσκεται στις τρεις τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία Β Γερμανίας, σε ισοβαθμία (7 βαθμοί) με Μπόχουμ και Μαγδεβούργο.

Το προηγούμενο Σάββατο (25/10), η Ντιναμό Δρέσδης υποδέχτηκε την Πάντερμπορν και παρότι προηγήθηκε μόλις στο 26ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντάφερνερ, δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από την αναμέτρηση. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με το… ίδιο νόμισμα, ισοφαρίζοντας από την «άσπρη βούλα» (45+3’). Αυτό το γκολ έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της Ντιναμό, η οποία δεχόταν αρκετή πίεση μετά το 30’. Η Πάντερμπορν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 65’, ενώ στη συνέχεια όχι μόνο δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους, αλλά είχε ευκαιρίες για τρίτο τέρμα, όμως το 1-2 ήταν το τελικό σκορ.

«Οι παίκτες γνωρίζουν αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Ήταν μία πολύ καλή εβδομάδα στην προπόνηση. Πρέπει να το μεταφέρουμε αυτό και στο γήπεδο, καθώς δε γίνεται να είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Πρόκειται για συνέπεια και δεν το έχουμε πετύχει ακόμα, κάτι που είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε τελικά τους τρεις βαθμούς» ανέφερε ο τεχνικός της Ντιναμό.

Αγωνιστικά Νέα

Δεύτερο παιχνίδι τιμωρημένος ο αρχηγός και αναπληρωματικός επιθετικός Κουτσκ (9/0). Συνεχίζουν εκτός ο βασικός αριστερός μπακ Ρις (8/0), ο βασικός στόπερ Πάουλι (4/0), ο βασικός τερματοφύλακας Σράιμπερ (8/16 γκολ παθητικό) και ο αναπληρωματικός μέσος Τσίκλερ (0/0).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 4-2-3-1
ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 3-5-2
1
Tjark Ernst
33
Michal Karbownik
31
Marton Dardai
37
Toni Leistner
44
Linus Gechter
23
Kennet Eichhorn
30
Paul Seguin
11
Fabian Reese
10
Michael Cuisance
14
Maurice Krattenmacher
17
Sebastian Groenning
22
Lennart Grill
23
Lars Buenning
29
Lukas Boeder
15
Claudio Kammerknecht
19
Alexander Rossipal
27
Niklas Hauptmann
5
Vinko Sapina
6
Kofi Amoako
2
Konrad Faber
33
Christoph Daferner
16
Nils Froeling
ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ 3-5-2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino