Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Facts Αγώνα
* Ο τεχνικός της Γκόου Αχέντ, Φαν Βόντερεν, θα βρίσκεται από του χρόνου στον πάγκο της Χέρενφεν.
* Αήττητη η Χέρενφεν στα 9 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Γκόου Αχέντ (6-3-0).
* Γκολ/γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.
* 1-2-0 η πρόσφατη παράδοση με γηπεδούχο τη Χέρενφεν.
* Α’ Γύρος: Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Χέρενφεν 0-1.
Είχε ρόλο κομπάρσου στη φιέστα τίτλου που έστησε ο Αγιαξ (5-0). Ανάξιο ιδιαίτερου σχολιασμού το παιχνίδι με τη Χέρενφεν να δέχεται τρία τέρματα στο διάστημα 19’-38’ και άλλα δύο στο τελευταίο 5λεπτο του ματς.
Η βαριά ήττα που υπέστη την έριξε στην 9η θέση, καθώς η ισόβαθμη Ναϊμέγκεν την προσπέρασε λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Για να μπει στα πλέι οφ θέλει δική της νίκη και γκέλα της Ναϊμέγκεν ή να κερδίσει με πολλά γκολ διαφορά, έτσι ώστε να καλύψει το χάντικαπ τερμάτων που έχει τη δεδομένη στιγμή με τη Ναϊμέγκεν (-13 γκολ η Ναϊμέγκεν, -15 η Χέρενφεν).
«Πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό το παιχνίδι με τον Αγιαξ. Ελπίζω κόντρα στην Γκόου Αχέντ να παρουσιαστούμε εντελώς διαφορετικοί. Πρώτος στόχος είναι η νίκη και μετά θα δούμε τι θα γίνει με τη διαφορά τερμάτων», επισήμανε ο υπηρεσιακός προπονητής Τομπίασεν.
Παραμένει εκτός ο κεντρικός αμυντικός Φαν Ακεν (3/1), αμφίβολος ο επίσης στόπερ Μπάκερ (19/2).
Προσπάθησε αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φέγενορντ (0-1). Κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι με την Γκόου Αχέντ να πληρώνει ουσιαστικά ένα λάθος του αριστερού μπακ Κάουπερς, ο οποίος έδωσε το δικαίωμα στη Φέγενορντ να πετύχει το γκολ που έμελε να κρίνει και την αναμέτρηση (70’).
Γενικότερα δεν δείχνει σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό μετρώντας τέσσερις σερί ήττες. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για την 8η θέση αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Με νίκη κόντρα στη Χέρενφεν και γκέλα της Ναϊμέγκεν μπαίνει στα πλέι οφ, αρκεί η ισόβαθμη Γκρόνινγκεν να μην κερδίσει με ευρύ σκορ την Καμπούρ καθώς σε αυτή την περίπτωση θα υπερτερεί λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (-12 γκολ η Γκόου Αχέντ, -13 γκολ η Γκρόνινγκεν).
«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν. Ο βασικός στόχος που ήταν η παραμονή επετεύχθη, όμως θέλουμε να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα κερδίζοντας μία θέση στα πλέι οφ», τόνισε ο στόπερ Ιντζες.
Νοκ άουτ ο στόπερ Νάουμπερ (27 συμ.), παραμένει εκτός ο ακραίος μπακ Μαρτίνα (11 συμ.), επιστρέφει ο στόπερ Κράμερ (25/2).