- Αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας στο κουπόνι στοιχήματος.
- 6-4-4 η παράδοση στα μεταξύ τους.
- Τελευταία εντός έδρας ήττα απέναντι στην Κρίστιανσουντ ήταν το 2017.
Δες τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορές*
Η Χαούγκεσουντ αναμένεται να βγάλει αντίδραση ως γηπεδούχος, ενώ η Κρίστιανσουντ έρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Λόγω της φόρμας των φιλοξενουμένων, αρχική σκέψη ήταν το «διπλό», ωστόσο πάω με το σχετικά ασφαλές G/G στο 1.62 της Interwetten.
Δες τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορές*
Άλλη μια βαριά ήττα υπέστη η Χάουγκεσουντ, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με το βαρύ 4-0 από τη Σάντεφιορντ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με τον Πατουλίδη και στη συνέχεια διατήρησαν πλήρως τον έλεγχο, φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση.
Αυτή αποτέλεσε τη 10η ήττα για τη Χάουγκεσουντ σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που την κρατά καθηλωμένη στον… πάτο της βαθμολογίας και αυξάνει τη διαφορά από τις θέσεις παραμονής.
Η αλλαγή προπονητή δεν έχει φέρει -μέχρι στιγμής- τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο νέος τεχνικός Τόνι Κορκεακούνας ξεκίνησε τη θητεία του με δύο πολύ απαιτητικούς αγώνες: εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Μπόντο Γκλιμτ (0-4) και συντριβή από τη φορμαρισμένη Σάντεφιορντ (4-0). Το έργο του παραμένει εξαιρετικά δύσκολο.
Αμφίβολος ο αμυντικός Σόλχαϊμ και ο αναπληρωματικός Κουκλέτσι.
Βρήκε… μπόσικη τη Ρόζενμποργκ η Κρίστιανσουντ την προηγούμενη αγωνιστική και τη φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ (4-1). Μέχρι το 35’, οι παίκτες του Αμούντ Σκίρι κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, με τον νεαρό Κίλεν να σκοράρει δις (21’, 33’) και τον Άλτε να προσθέτει το τρίτο γκολ (35’), «καθαρίζοντας» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο.
Η Κρίστιανσουντ διανύει εξαιρετική περίοδο τόσο στο πρωτάθλημα —όπου βρίσκεται στην 8η θέση με 16 βαθμούς— όσο και στο Κύπελλο. Μεσοβδόμαδα, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας της Σταμπάεκ στη διαδικασία των πέναλτι. Επόμενος στόχος, ο ημιτελικός στις 9 Ιουλίου απέναντι στη Λίλεστρομ, με φόντο τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Εκτός οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες Σάεδερ και Λάνσινγκ.