Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ CRB ΑΛ - ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ
Facts Αγώνα
* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο τη Ρεγκάτας: 2-1-0
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 2-3-2
* Αήττητη η Φιγκεϊρένσε στις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (1-2-0).
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
* Α’ΓΥΡΟΣ: ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΡΕΓΚΑΤΑΣ 2-0
Ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από την Οπεράριο, παρότι προηγήθηκε δυο φορές. Άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον εξτρέμ Ζαομπά, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και επανέκτησε το προβάδισμα στο 54’ με τον μέσο Γουεσλει. Δεν μπόρεσε όμως να το χαρεί για πολύ, καθώς ισοφαρίστηκε στο 69’ και δέχτηκε και τρίτο τέρμα στο 78’.
Πάντως προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και ουσιαστικά έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Την Κυριακή αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πόντε Πρέτα.
Εκτός αποστολής λογω καρτών ο επιθετικός Πάμπλο Ντιέγκο (15/4). Εξακολουθούν να απουσιάζουν ο τραυματίας τερματοφύλακας Βίκτορ Σόουζα (30/0) – που συμπληρώνει σε λίγες μέρες δυο μήνες εκτός δράσης – και ο κεντρικός αμυντικός Ξαντάο (30/2) που ήταν σε καραντίνα. Αποχώρησε από τον σύλλογο ο 21χρονος επιθετικός Μπιλ (31/4).
Εξέτισαν ο κεντρικός αμυντικός Εβερτον Πασκόα (26/0), ο Αργεντινός μέσος Τόρες (41/3) και ο αριστερός μπακ Ιγκόρ Κάριους (45/3).
Πηρέ τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για τη μάχη της παραμονής, επικρατώντας εντος έδρας 3-0 της Μπραζίλ ντε Πελότας. Μάλιστα το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Σκόραραν για λογαριασμό της ο επιθετικός Ζεοβάνε Ιτίνγκα στο 20’, ο μέσος Ντουντού στο 30’ και ο εξτρεμ Ντιέγκο Γκονσάλβες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι.
Ισοβαθμεί πάνω στη γραμμή παραμονής με τις Νάουτικο και Βιτόρια. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζουβεντούδε. Άξιο αναφοράς το ότι έχει βρει δίχτυα και στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της.
Εξακολουθούν να απουσιάζουν λόγω τραυματισμού ο 20χρονος αμυντικός χαφ Κάρλος Γκαμπριέλ (2/0), ο μέσος Μαρκίνιο (26/1), ο κεντρικός αμυντικός Βίκτορ Ολιβέιρα (9/1), ο αμυντικός χαφ Πάουλο Ρικάρντο (23/1) και ο μέσος Νονάτο (5/0). Στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο κεντρικός αμυντικός Γκιλερμε Τιάγκο Τεξειρα (11/2) που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Μπραζιλ ντε Πελότας.