- Τα 2/3 τελευταία ματς που έδωσε η Βίμποργκ ήταν G/G και Over.
- Η Όρχους έχει 3/4 τελευταία Over, ενώ και τα 3 παιχνίδια της εκτός έδρας ήταν G/G.
- Δείτε τα προγνωστικά Δανίας.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΑΑΡΧΟΥΣ
Facts Αγώνα

ΒΙΜΠΟΡΓΚ
Ρεπορτάζ
Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Βίμποργκ, μετά από δύο απανωτές ήττες, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Βάιλε, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε γκολ στο 15’, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν άμεση, ανέκτησε τον έλεγχο του κέντρου, βγήκε μπροστά, πίεσε και ισοφάρισε στο 40’ με τον Μαντς Σόντεργκορντ. Επιθετική η προσέγγισή της στην επανάληψη, πέτυχε δεύτερο στο 54’ με τον Τσάρλι Νουκ Χόρνεμαν, για να παίξει πιο συντηρητικά στη συνέχεια και να κρατήσει το προβάδισμα ως το τέλος.
Νίκη με την οποία η Βίμποργκ έφτασε στους 9 βαθμούς σε 7 αγώνες και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, 3 πόντους πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Κατά τη διάρκεια της διακοπής των εθνικών ομάδων, πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 εκτός έδρας της Χόρσενς.
Αγωνιστικά νέα
Τραυματίας αποχώρησε στο 61’ ο αναπληρωματικός επιθετικός Τσάρλι Νουκ Χόρενμαν (7 συμ., 2 γκολ, 6 αλλαγή) και είναι ελαφρώς αμφίβολος. Εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες αμυντικοί Ζαν Ζαλετέλ και Όλιβερ Μπούντγκορντ, ενώ αμφίβολος δίνεται και ο βασικός επιθετικός Γιόνις Νιοχ (4 συμ., 1 γκολ), που δεν έπαιξε στα τρία τελευταία λόγω τραυματισμού.

ΑΑΡΧΟΥΣ
Ρεπορτάζ
Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της, η Όρχους επικράτησε άνετα 4-1 εντός έδρας της νεοφώτιστης Φρεντερίτσια.
Μπήκε επιθετικά από την αρχή και επέβαλε τον ρυθμό της, για να ανοίξει το σκορ στο 37’ με τον Τομπίας Μπεχ, ενώ 4 λεπτά αργότερα διπλασίασε με τον Πάτρικ Μόρτενσεν. Συνέχισε να παίζει επιθετικά στην επανάληψη και αφού έχασε κάποιες καλές φάσεις, πέτυχε τρίτο με τον Ράσμους Κάρστενσεν στο 75’. Χαλάρωσε κάπως στη συνέχεια και δέχθηκε τη μείωση στο 79’, ωστόσο έκλεισε το ματς με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Φέλιξ Μπέιμο στο 86’.
Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Όρχους, έφτασε στους 14 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.
Αγωνιστικά νέα
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Δεν έχουν αγωνιστεί ως τώρα λόγω τραυματισμού οι καλοί αμυντικοί Γιάκομπ Άντερσεν και Τομπίας Μόλντσγκορντ και δύσκολα θα παίξουν και σήμερα.