Εχοντας υπηρεσιακό στον πάγκο, καθώς είχε λίγα 24ωρα πιο πριν είχε ανακοινωθεί η απόλυση του προπονητή Μας, απέσπασε 1-1 στην έδρα της Ναϊμέγκεν.
Μέχρι το 65’ διατηρούσε με περίσσια άνεση το προβάδισμα που απέκτησε μόλις 27’’ μετά τη σέντρα, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο δέχθηκε αφόρητη πίεση και πέρα από το γκολ της ισοφάρισης (83’) κινδύνευσε σοβαρά με ήττα (δύο δοκάρια η Ναϊμέγκεν).
Μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει την παρθενική της νίκη μέσα στο 2025 (0-3-11), όμως έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ διαδοχικών ηττών που μετρούσε το τελευταίο δίμηνο στα προγνωστικά στοιχήματος.
Σταθερά στην 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, δύσκολα θα πετύχει κάτι παραπάνω καθώς το -7 από την προνομιούχο 15η θέση, φαντάζει δύσκολο να καλυφθεί στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές. Στο +5 η διαφορά της από την προτελευταία θέση που θα την στείλει αυτόματα στη δεύτερη κατηγορία.
«Παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια των οπαδών μας θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη κόντρα στην Χεράκλες. Δεν πρόκειται να παίξουμε παθητικά για την ισοπαλία. Υπάρχει πίστη στην ομάδα για ένα θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε ο υπηρεσιακός τεχνικός Άλμπρεχτ.