ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΕΛΛ2
19:00
04.06

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Άλλο η θέληση, άλλο η ικανότητα
Εκτίμηση
Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (3.500)
214
24° C Βροχερός
ΕΡΤ3
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Από τη μία το κίνητρο και κάποιες σοβαρές απουσίες, από την άλλη η ποιότητα και ένα αήττητο επτά αγώνων. Σε καμία περίπτωση η ανάγκη της Βέροιας για τρίποντο δεν δικαιολογεί την απόδοσή της και γι’ αυτό πάμε με το Χ2 σε τιμές διπλασιασμού.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Facts Αγώνα

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 1-0

* Ισορροπία υπήρχε στις νίκες στο συγκεκριμένο ζευγάρι με το κοντέρ να γράφει 6-1-6 πριν το ματς του πρώτου γύρου. Πλέον η ΑΣΑ έχει περάσει μπροστά.

* Επτά σερί 2-3 γκολ είχε η Βέροια πριν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της.

* Τέσσερα G/G στα τελευταία πέντε ματς έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΒΕΡΟΙΑ
Ρεπορτάζ

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να έμεινε όρθια απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, αλλά ο βαθμός μάλλον δεν ήταν αρκετός στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Στα τρία ματς που απομένουν η Βέροια πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Η πίεση είναι μεγάλη και η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν είναι μαθημένη στο να παίζει τη ζωή της. Φαίνεται από διάφορες αντιδράσεις εντός των τειχών το τελευταίο διάστημα. Το εντός έδρας σερί των Ημαθιωτών είναι κάκιστο και αυτό θα χρειαστεί να αλλάξει. Δεν έχουν νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια, από τα οποία πήραν μόλις έναν βαθμό, ενώ σε όλα δέχτηκαν γκολ.

Στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου της προηγούμενης αγωνιστικής, το οποίο ξεκίνησε επεισοδιακά και απόρροιά του ήταν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης στον κόουτς των Ποντίων Δημήτρη Καλαϊτζίδη, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σταδιακά η Βέροια ανέβηκε και έχασε ευκαιρίες με τους Μπαϊντού, Κολλαρά και Μπουκουβάλα. Μία καλή στιγμή είχε και ο Απόλλων Πόντου με τον Ντοναλντόνι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ημαθιώτες έψαξαν περισσότερο το γκολ, ο Μπαϊντού σπατάλησε μία ευκαιρία και στο 75′ ο Μπουόλι είχε δοκάρι. Στη συνέχεια κανείς δεν τόλμησε να ρισκάρει περαιτέρω με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το 0-0.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι είναι οι Μπουκουβάλας (δ. μπακ) και Κολλαράς (αρ. μπακ) και τραυματίες οι Κατσούκης (επ. χαφ) και Ζε Εσόνο (στόπερ). Βασικοί είναι οι δύο πρώτοι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ρεπορτάζ

Το συνηθίζει η Αναγέννηση Καρδίτσας να κατεβάζει τον γενικό στα τελευταία ματς της σεζόν εάν είναι αδιάφορα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και φέτος. Είχε να νικήσει επτά σερί παιχνίδια και πανηγύρισε τρίποντο στις καθυστερήσεις με τον Μακεδονικό. Για την ΑΣΑ δεν έχει καμία σημασία το πώς θα κλείσει η σεζόν, αν θα είναι δηλαδή στην τριάδα ή θα πέσει από αυτή. Ο προπονητής της, Περικλής Αμανατίδης, είναι πολύ πιθανό να πάει στην Καλαμάτα και αρκετοί παίκτες θα ετοιμάσουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες αμέσως μετά. Παρόλα αυτά, δύσκολα χάνει η ΑΣΑ.

Στο πρόσφατο ματς με τον Μακεδονικό, μπορεί να είχε εκείνος το κίνητρο, αλλά η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε το τρίποντο. Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Κοτταρίδη και στην αμέσως επόμενη στιγμή ο Βερνάρδος άγγιξε με τη σειρά του το γκολ. Υπήρχαν κάποιες ακόμη φάσεις στο πρώτο μέρος, ενώ στις αρχές του δευτέρου η κάθε ομάδα έχασε και από μία σημαντική. Τελικά στο 57′ έγινε το 1-0 με τον Σταμόπουλο και έξι λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» ισοφάρισαν με πέναλτι του Τσουκάνη. Προς το τέλος άνοιξε το παιχνίδι. Δεν κατάφερε ο Μπάτροβιτς να κάνει το 2-1 στο 82′, απέτυχε τρία λεπτά μετά ο Τσουκάνης για το 1-2 και στο 90’+4 ο Σκόνδρας χάρισε τη νίκη στην ΑΣΑ.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημόπουλο (στόπερ) και στον τραυματία Μπούζα (χαφ). Ενδεκαδάτοι θεωρούνται και οι δύο.

Casino