Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Βάσκο είναι καλύτερη ομάδα, σε σχέση με την πρόσφατη αγωνιστική της «εικόνα» και η αλλαγή προπονητή, ίσως προκαλέσει την αναμενόμενη αντίδραση. Επιπλέον, παίζει μπροστά στο κοινό της και απέναντι σε μια ομάδα, που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας. Στις στοιχηματικές εταιρίες η επιλογή 1 ημ. / 1 τελ. προτείνεται στο 2.40, απόδοση που συναντάμε στη bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ
Facts Αγώνα
- Ματς για την 36η αγωνιστική στην Α’ Βραζιλίας 2024 στο κουπόνι ΟΠΑΠ με τα στατιστικά στοιχήματος. Οι έξι πρώτες ομάδες της βαθμολογίας συν ο Κυπελλούχος Βραζιλίας 2024 εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο Κόπα Λιμπερταδόρες 2025. Οι ομάδες στις θέσεις 7-12 της κατάταξης προκρίνονται στο Κόπα Σουνταμερικάνα 2025. Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας υποβιβάζονται στη Β’ Βραζιλίας. Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι: Βαθμοί, Νίκες, Συντελεστής τερμάτων, Γκολ υπέρ, Αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, Λιγότερες κόκκινες κάρτες, Λιγότερες κίτρινες κάρτες, Κλήρωση.
- Στον πρώτο γύρο Ατλ. Γκοϊανιένσε – Βάσκο 0-1.
- Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας 2024. Με 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς στην Γκοϊανία, αντίθετα στη ρεβάνς η Βάσκο νίκησε 1-0 στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
- Τα 7/8 πιο πρόσφατα συνολικά παιχνίδια, μεταξύ των δύο ομάδων ολοκληρώθηκαν με Under 2.5.
- Το εντός έδρας ρεκόρ της Βάσκο με αντίπαλο την Ατλ. Γκοϊανιένσε σε συνολικά 9 ματς από το 2009 είναι 7 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα.
- Η Ατλ. Γκοϊανιένσε προέρχεται από 11 σερί εκτός έδρας ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε όλα τα συγκεκριμένα ματς, δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.
Ηττήθηκε 3-1 από την Κορίνθιανς στο Σάο Πάουλο και συμπλήρωσε 4 συνεχόμενες ήττες στην Α’ Βραζιλίας. Οπως είχε συμβεί και στα 3 προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της στην Α’ Βραζιλίας, την ήττα 3-0 από τη Σάο Πάουλο, την ήττα 3-0 από την Μποταφόγκο και την ήττα 3-0 από τη Φορταλέζα, δεν «εμφανίστηκε» στον αγωνιστικό χώρο. Κοινό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων αγώνων, ότι οι Καριόκας δέχτηκαν γκολ, πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης και στη συνέχεια απέτυχαν να αντιδράσουν.
Ο Ραφαέλ Πάιβα ανακοίνωσε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Βάσκο και τη θέση του στον πάγκο πήρε ο Φελίπε, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Πάιβα είχε βρεθεί στο στόχαστρο των φιλάθλων της ομάδας, επειδή τους είχε ασκήσει κριτική, για υπερβολική γκρίνια προς τους παίκτες και τον ίδιο και τους είχε προτρέψει να στηρίξουν περισσότερο την ομάδα. Αυτό προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση του συλλόγου, στην οποία επικρατούσε προβληματισμός για τις πρόσφατες εμφανίσεις του κλαμπ και την αποτυχία να βελτιωθεί.
Δεν υπολογίζονται ο μέσος Γκιγιέρμε Εστρέγια (3/1), ο μέσος Αντσον (20/2) και ο επιθετικός Ντάβιντ (23/4) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκονται, εδώ και καιρό εκτός δράσης.
Ηττήθηκε 1-0 στο γήπεδό της από την Παλμέιρας και υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Α’ Βραζιλίας. Για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε αυτός είναι ο 4ος υποβιβασμός από το 2010 σε επίπεδο Α’ Βραζιλίας. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος από την Γκοϊανία είχε υποβιβαστεί και το 2012, το 2017 και το 2022. Κόντρα στην Παλμέιρας και σε ένα «βαρύ» αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που είχε προηγηθεί, βρέθηκε από τα πρώτα λεπτά σε παθητικό ρόλο και με την προσοχή της στην ανασταλτική λειτουργία της.
Στο 20ο λεπτό του live score δέχτηκε γκολ από τον Ραφαέλ Πάιβα και πήγε στο ημίχρονο, χάνοντας 0-1. Η είσοδος του Τζόελ Κάμπελ στο 83ο λεπτό τη βοήθησε να παίξει πιο επιθετικά, αλλά ήταν αργά και δεν απέφυγε την ήττα. Στις αναλύσεις αγώνων, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, Αντσον Μπατίστα δήλωσε ότι ο υποβιβασμός δεν αποτελεί έκπληξη με βάση την αγωνιστική «εικόνα» της ομάδας του και πρόσθεσε, ότι έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά στη Β’ Βραζιλίας.
Ο μέσος Ζορζίνιο (3/0) παραμένει εκτός δράσης, εξαιτίας τραυματισμού. Εξάλλου, τη νέα σεζόν προγραμματίζει η διοίκηση του συλλόγου και με βάση δημοσιεύματα στη Βραζιλία, βρίσκεται σε επαφή με τον προπονητή της Οπεράιο (Β’ Βραζιλίας) Ράφαελ Γκουανάες, προκειμένου να αναλάβει την Ατλ. Γκοϊανιένσε.