- Στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Βάασα μετρά τέσσερις νίκες, η Κότκα πέντε ενώ επτά φορές αναδείχθηκαν ισόπαλες.
- Συνολικό ρεκόρ 4-2-1 με γηπεδούχο τη Βάασα και 4-2-0 σε επίπεδο Veikkausliiga.
- Στον Α’ γύρο (11/4): Κότκα – Βάασα 2-2.
- Στον Β’ γύρο (22/8): Βάασα – Κότκα 3-2.
- Από Goal/goal συνοδεύτηκαν και οι τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τη Βάασα. Οι τρεις πιο πρόσφατες ήταν και Over 2,5.
- Τέσσερα διαδοχικά Goal/goal στα εντός έδρας της Βάασα.
- Over 2,5 και τα έντεκα φετινά εκτός έδρας της Κότκα στην κανονική διάρκεια.
- Τεχνητός χλοοτάπητας.
- Δείτε τα προγνωστικά Veikkausliiga.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΑΣΑ - ΚΟΤΚΑ
Facts Αγώνα

ΒΑΑΣΑ
Ρεπορτάζ
Απέτυχε στο μεγάλο στόχο της σεζόν η Βάασα, που ήταν η είσοδος στα πλέι οφ. Έμεινε στην έβδομη θέση μετά και την ήττα με 2-1 στο Τούρκου από την Ίντερ στο φινάλε της κανονικής διάρκειας.
Άντεξε στο σφυροκόπημα της πρωτοπόρου στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε, κόντρα στη ροή, να προηγηθεί στο 52’ με τον Ράισανεν, όμως όλα άλλαξαν δύο λεπτά αργότερα όταν ο Λέισλαχτι αποβλήθηκε. Σε παθητικό ρόλο έκτοτε, η Ίντερ την έβαλε μέσα στην περιοχή της και λύγισε με δύο γκολ στο 85’ και στο 90+8’, σε ένα ματς που είχε 20 λεπτά καθυστερήσεις.
«Η Ίντερ κυριάρχησε, κάναμε κάποια καλά πράγματα στο πρώτο ημίχρονο. Θα ήταν εύκολο να πω πως η κόκκινη κάρτα στοίχισε τους βαθμούς, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο ούτως ή άλλως. Δεν μπορέσαμε να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που είναι απογοητευτικό», το σχόλιο του κόουτς της Βάασα, Νούορελα.
Σφυρίζει αδιάφορα από εδώ και πέρα, αφού με το +9 από την επικίνδυνη ζώνη, μοιάζει αρκετά ασφαλής στις πέντε αγωνιστικές των πλέι άουτ που απομένουν. Ουσιαστικά, τα τυπικά μένουν για την παραμονή της.
Αγωνιστικά νέα
Τέλος η σεζόν για τον Λέισλαχτι (κίπερ), όπως επίσης και για τον Μάρτινεν (κίπερ). Τραυματίες παραμένουν και οι Ντέκερ (μπακ), Βάχτερα (επιθετικό χαφ) και Μαντούντ (στόπερ).

ΚΟΤΚΑ
Ρεπορτάζ
Έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Ελσίνκι η Κότκα, χάνοντας εντός έδρας με 1-4, σε ένα ματς που προηγήθηκε στο 8’.
Ο Βέκστρομ την έβαλε μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορα τον έλεγχο του ματς κι έφτασαν στην ανατροπή με δύο γκολ από το 31’ μέχρι το 35’. Δεν είχε απάντηση και στο 54’ ήρθε ουσιαστικά η ταφόπλακα με το 1-3 ενώ το εύρος του σκορ ανέβηκε ακόμα περισσότερο στο 76’. Πάντως η εμφάνισή της δεν ήταν τόσο κακή.
Πέμπτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για την Κότκα, μόλις ένα τρίποντο στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές (1-2-7) και φυσικά βρίσκεται με την πλάτη τον τοίχο. Πάντα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δύο πόντους μακριά από το μπαράζ ενώ η διαφορά από τις θέσεις ασφαλείας αυξήθηκε στους τέσσερις πόντους ύστερα από τη νίκη της Ούλου επί της Χάκα. Προφανώς, η πίεση και το άγχος είναι στα κόκκινα…
Αγωνιστικά νέα
Χωρίς νέα προβλήματα.