Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΑΑΣΑ - ΙΛΒΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δύσκολο ζευγάρι για προβλέψεις. Η Ίλβες μπορεί να έρχεται από το 1-1 με την Ελσίνκι, όμως ήταν αποτέλεσμα που της έφερε απογοήτευση. Η Βάασα βρίσκει πιο εύκολα γκολ απ’ ότι πριν ένα μήνα και στην έδρα της έχει, έστω και θεωρητικά, τον πρώτο λόγο. Διπλή ευκαιρία με σκορ για τους γηπεδούχους.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΑΣΑ - ΙΛΒΕΣ
Facts Αγώνα
* Στο Λιγκ Καπ (18/2): Βάασα – Ίλβες 0-0.
* Έξι «2-3 γκολ» στα επτά τελευταία με γηπεδούχο τη Βάασα.
* Τρία σερί goal/goal & over 2,5 για τη Βάασα.
* Τρία under 2,5 στα ισάριθμα εκτός έδρας ματς της Ίλβες.
* Τεχνητός χλοοτάπητας.
Θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό από το Βάλκεακοσκι και τη Χάκα, όμως έμεινε στο 2-2.
Δεν μπήκε στο ματς καθόλου συγκεντρωμένη και μόλις στο 3’ βρισκόταν πίσω στο σκορ. Απάντησε άμεσα με τον Μίκαελ (11’), όμως η χαρά της κράτησε ελάχιστα αφού δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο γκολ, με την άμυνά της να βρίσκεται σε… τρικυμία. Ισορρόπησε στη συνέχεια, έφτασε στο 2-2 με τον Αλάνκο στο 34’ και στο δεύτερο 45λεπτο μόνο αυτή υπήρχε στο γήπεδο. Περιόρισε τις απειλές, έφτασε μερικές φορές κοντά στο νικητήριο γκολ, αλλά τελικά δεν το βρήκε.
«Πρέπει να παραδεχθώ πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό. Παίξαμε πολύ καλά και δικαιούμασταν περισσότερα. Πρέπει ωστόσο να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας», οι δηλώσεις του κόουτς Νούορελα.
Παραμένει με μία μόλις νίκη στη σεζόν, εκείνο το 2-1 της Μάριεχαμν προ είκοσι ημερών (ρεκόρ 1-3-3). Ωστόσο, σκοράρει για τρία σερί παιχνίδια κι ενώ τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν είχε βρει καν γκολ!
Μεσοβδόμαδα υποδέχεται την ερασιτεχνική OTP για το Κύπελλο.
Πλήρης.
Έκδηλη η απογοήτευση μετά το εντός έδρας 1-1 με την Ελσίνκι. Έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο τρίποντο, όμως ισοφαρίστηκε στα βαθιά χασομέρια.
Καλύτερη η εικόνα της στο πρώτο μέρος, εξάλειψε τους κινδύνους κι έφτασε σε μερικές τελικές προσπάθειες, χωρίς ωστόσο κάτι το αξιόλογο. Γύρισε από τα αποδυτήρια με γκολ, καθώς προηγήθηκε στο 48’ με τον Τζέιμς Ενγκόρ και στο 53’ είχε τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμά της, όμως ο Άλα-Μίλιμακι έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Έχανε μέτρα όσο περνούσε η ώρα και πλήρωσε το γεγονός πως δεν καθάρισε το ματς όταν μπορούσε, δεχόμενη την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
«Οι παίκτες μας και ο κόσμος μας, άξιζαν περισσότερα. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που η Ελσίνκι έπαιξε με τους… όρους μας», η γνώμη του κόουτς Κάλιο.
Τουλάχιστον, με την ισοπαλία, έσπασε το μίνι αρνητικό σερί των δύο ηττών και με ρεκόρ 2-2-3 βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Αν κάτι χρήζει βελτίωσης, αυτό είναι η επιθετική λειτουργία αφού δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα.
Την Τετάρτη φιλοξενεί την ερασιτεχνική Kapa για το Κύπελλο.
Πλήρης.