Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΑΑΛΒΑΙΚ - ΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Βααλβάικ δεν φημίζεται για τη συνέπειά της, όμως η αλήθεια είναι ότι -παρά το πισωγύρισμα της προηγούμενης αγωνιστικής- έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα. Η Ος, από την πλευρά της, ξεκίνησε με δύο νίκες τις προσπάθειές της για το νέο έτος, όμως έχει… ταβάνι ως ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να αυξήσει το σερί. Θεωρώ ότι η γηπεδούχος θα πάρει τη νίκη και ρισκάρω λίγο παραπάνω, συνδυάζοντας τον άσο με το Over στη Winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΑΑΛΒΑΙΚ - ΟΣ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: Ος – Βααλβάικ 0-0
- Η Βααλβάικ πήρε τη νίκη στις 5/8 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στην Ος, ανεξαρτήτως έδρας (5-2-1). Έχει κερδίσει, επίσης, τα 6/8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που διεξήχθησαν στο γήπεδό της (6-1-1).
Δείτε τα προγνωστικά Β’ Ολλανδίας
Λίγες ημέρες μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Ντε Γκράαφστσαπ (4-2), «αυτοκτόνησε» στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουτρέχτη Β (2-2), παραμένοντας πάντως αήττητη σε 4η αγωνιστική (2-2-0). Κυριάρχησε στο πρώτο ημίωρο, πετυχαίνοντας 2 γκολ (Φαν ντερ Λέι 6’, 20’) και έχοντας ισάριθμα χαμένα τετ-α-τετ, όμως η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι φιλοξενούμενοι «ζήτησαν» δικαίως πέναλτι στο 45’ και στην επανάληψη έγιναν πιο επικίνδυνοι, ισοφαρίζοντας στο φινάλε (Κόοι 91’, Γκαντάρι 94’).
Η Βααλβάικ μπήκε με φόρα στο παιχνίδι, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την Παρασκευή (23/1) στο Ντούτινχεμ, όμως στη συνέχεια τα κενά διαστήματα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Το συγκρότημα του Σάντερ Ντάουτς αδυνατεί να χτίσει ένα σερί και βρίσκεται στην τελευταία θέση της 8άδας, χωρίς να έχει οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Πρέπει στη συνέχεια να φορτσάρει, αρχής γενομένης της αναμέτρησης με την Ος.
Ελαφρά αμφίβολος για τη Βααλβάικ ο αριστερός μπακ Φαν Έιμα (15/0). Έχει αρχίσει να προπονείται ο αριστερός μπακ-χαφ Σχάαπμαν (1/0). Παραμένουν εκτός δράσης ο δεξιός οπισθοφύλακας Ζορχντράχερ (5/0), ο ποιοτικός εξτρέμ Κλεονίσε (19/4) και ο επιθετικός Κάιπερς (22/3).
Η Ος έκανε το 2/2 μετά τη διακοπή, καθώς ύστερα από το εμφατικό 4-0 επί της Έμεν, κατέκτησε το «διπλό» και απέναντι στη Ρόντα (2-1). Βρέθηκε σε θέση άμυνας και δέχθηκε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πριν δεχθεί το γκολ στις αρχές της επανάληψης (Φαν ντεν Χουρκ 52’). Η αντίδρασή της, ωστόσο, ήταν εξαιρετική. Ανέβασε τις γραμμές της και άρχισε να γίνεται πολύ επικίνδυνη, «σημαδεύοντας» αρχικά το δοκάρι (58’) και φτάνοντας εν τέλει στην ολική ανατροπή (Ντε Λανόι 76’, Μπέιρτεν 81’ αυτ.).
Στα πάνω της δείχνει η Ος μετά την επανέναρξη, αν και για ομάδα του δικού της βεληνεκούς δεν θα είναι καθόλου εύκολο να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς. Όπως και να ‘χει, η διοίκηση φαίνεται ικανοποιημένη από το έργο του Σιόρς Ουλτέι και μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του. Απαιτητική η επίσκεψη στο «Μαντεμάκερς», όπου έχει χάσει τις 6/8 τελευταίες επισκέψεις της (1-1-6).
Τραυματίας ο μπακ Κοξ (11/0). Προσπαθούν να ξεπεράσουν ορισμένες ενοχλήσεις, ώστε να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με την Ος ο μέσος Φαν Ρόιεν και ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ματιέ.