ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΒΑΡΝΑΜΟ
ΣΟΥ1
18:30
16.09

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Η ισχύς της έδρας
1
X
2
Εκτίμηση
Tele 2 Arena (33.000)
393 χλμ.
15° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΒΑΡΝΑΜΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η δύναμη της Γιουργκόρντεν φέτος είναι η έδρα της. Εκεί που έχει 8 νίκες, 1 ισοπαλία, ενώ έχασε μόνον από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Προφανώς και έχει ψυχολογία, αφού στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή όλα δούλεψαν υπέρ της. Η Βέρναμο από την άλλη έρχεται από νίκη επί της πρωτοπόρου, ενώ εκτός έδρας μετράει 2 διαδοχικές νίκες, παίζοντας βέβαια με ομάδες σαφώς χαμηλότερης ισχύος από τη σημερινή της αντίπαλο. Θα το παλέψει βασιζόμενη στην καλή της άμυνα, δύσκολα όμως θα πάρει αποτέλεσμα. Ο άσος αναμενόμενα χαμηλά στην Betsson, τυπική η πρόταση…

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Ρεπορτάζ

Σημαντικότατη βαθμολογικά και ψυχολογικά νίκη, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της ισχυρής και φιλόδοξης Νόρσεπινγκ.

Μεστή εμφάνιση, κατάφερε να κλείσει τα ατού των γηπεδούχων και αφού πέρασε ανώδυνα το α’ μέρος, βγήκε στην αντεπίθεση και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με αυτογκόλ στο 63’. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, έλεγξε τον ρυθμό και διπλασίασε στο 76’ με τον Χάρις Ράτεντινατς.

Έφτασε έτσι στους 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, μειώνοντας τη διαφορά της από την 3η Χέκεν στους 4 και από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ στους 8, ενώ απομένουν άλλα 8 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει 5/7 τελευταία ματς Ν/G, ενώ εντός έδρας έχει 6/8 τελευταία ματς Ν/G.

Αγωνιστικά Νέα

Δεν έπαιξε στα 4 τελευταία και στο ματς Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, ο εναλλακτικός επιθετικός Όσκαρ Φαλένιους (17 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 10 αλλαγή) και παραμένει αμφίβολος. Εκτός στα τελευταία 7 ματς σε Σουηδία και Ευρώπη ο εναλλακτικός αμυντικός Πιέρ Μπένγκτσον (2 συμ., αμφότερες αλλαγή), παραμένει αμφίβολος. Μακροχρόνια τραυματίας ο αμυντικός Έλιοτ Κεκ.

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων ο εναλλακτικός μέσος Λούκας Μπέργκβαλ (17 συμ., 11 αλλαγή) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

ΒΑΡΝΑΜΟ
Ρεπορτάζ

«Φονέας των γιγάντων». Ως άλλος Φωστήρας, η ομάδα του Κιμ Χέλμπεργκ, μετά τις νίκες επί των παραδοσιακών δυνάμεων της Σουηδίας, ΑΪΚ, Γκέτεμποργκ και Χάμαρμπι και της πρωταθλήτριας Χέκεν, επικράτησε 1-0 εντός έδρας της πρωτοπόρου Έλφσμποργκ.

Ευνοήθηκε βέβαια από την ανόητη ενέργεια του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να ανατρέψει ως τελευταίος παίκτης εκτός περιοχής επιθετικό της, με συνέπεια να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 29’. Δέκα λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα με τον Άλμπιον Αντέμι. Συντηρητική τακτική στην επανάληψη, κατάφερε να κρατήσει χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα το προβάδισμα ως το τέλος.

Τρίτο ματς αήττητη, έφτασε στους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, 7 πόντους πάνω από τη γραμμή των μπαράζ, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχει 6/7 τελευταία ματς N/G, ενώ εκτός έδρας τα 3/4 τελευταία της ματς ήταν Over.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο συνήθως βασικός μέσος Χάμπους Νέστρεμ (20 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ, 5 αλλαγή). Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς, η αποστολή είναι πρακτικά ίδια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino