Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΚΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Χαμηλά σε απόδοση ο άσος, με δεδομένη τη φόρμα της Τσέστερφιλντ και το γεγονός πως η Κρου είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και θα έχει επιστροφές στην άμυνα. Αξίζει το ρίσκο στο 2 DNB (σε ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα) στη betsson.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΚΡΟΥ
Facts Αγώνα
- Στις 17/08 για τη Λιγκ2: Κρου – Τσέστερφιλντ 0-5.
- Ισορροπημένη η παράδοση με γηπεδούχο την Τσέστερφιλντ (5-1-5 από το 1993 έως το 2017).
Από τα μέσα Νοεμβρίου δείχνει διαφορετικό πρόσωπο εντός και εκτός έδρας. Παρότι η λογική της δεν αλλάζει, στα εκτός έδρας ματς έχει υστερήσει σημαντικά και αυτός είναι ο λόγος που έχασε πολύ έδαφος στη βαθμολογία (στον πρώτο γύρο πρωταγωνιστούσε).
Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Σουίντον (1-0). Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με την τελευταία νίκη μακριά από την έδρα της να χρονολογείται στις 14/12 (0-1-5 έκτοτε).
Στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ πιο ανταγωνιστική (6-7-2 ο απολογισμός της στο πρωτάθλημα) και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στην Κρου. Ένα ματς που εφόσον το κερδίσει θα αυξήσει τις πιθανότητές της για τα πλέι οφ. Υπενθυμίζεται πως είναι η περσινή πρωταθλήτρια της Νασιονάλ Λιγκ.
«Θέλουμε ένα καλό σερί σύντομα για να είμαστε επιτυχημένοι και θα ήταν ιδανικό να αρχίσει απέναντι στην Κρου», τόνισε ο προπονητής της, Πολ Κουκ.
Χάνει ακόμα ένα ο Γουίλ Γκριγκ (επιθετικός, 20 συμ. / 8 γκολ). Πλην αυτού δεν καταγράφονται ιδιαίτερα προβλήματα.
Εκανε το… καθήκον της το περασμένο Σάββατο και την εντός έδρας νίκη επί της Μπάροου (3-0). Πειστική εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές (0-3-3), όπου είχε χαθεί σημαντικό έδαφος βαθμολογικά όχι τόσο για την πρώτη 7άδα και τα πλέι οφ, όσο για τη διεκδίκηση των τριών πρώτων θέσεων και της απευθείας ανόδου.
Επαιξαν ρόλο στο ντεφορμάρισμα που πέρασε και οι σημαντικές απουσίες παικτών (ιδίως από την επίθεση) για την ομάδα του Λι Μπελ (προπονητής), ο οποίος πλέον περιμένει ανάλογη συνέχεια.
«Πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Αυτή την αντιμετώπιση πρέπει να έχουμε για να ανέβουμε θέσεις στη βαθμολογία», ανέφερε ο προπονητής της.
Επιστρέφουν από τιμωρία ο Ράιαν Κούνι (αμυντικός, 30 συμ. / 3 γκολ) και Ζακ Γουίλιαμς (αμυντικός, 30 συμ.). Χάνουν ακόμα ένα οι Μίκι Δημητρίου (αμυντικός, 28 συμ. / 1 γκολ), Τζέικ Λέινκεστερ (μέσος, 20 συμ. / 7 γκολ). Ισως επιστρέψουν κάποιοι εκ των Κέιν Χέμινγκς (επιθετικός, 10 συμ. / 3 γκολ), Ομάρ Μπογκλ (επιθετικός, 20 συμ. / 5 γκολ) και Κρίστοφερ Λονγκ (επιθετικός, 14 συμ. / 4 γκολ).