- Στις 26/12 για τη Λιγκ2: Φλίτγουντ – Τσέστερφιλντ 2-0.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Facts Αγώνα

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Ρεπορτάζ
Κρατάει περισσότερο το πρώτο γκολ του Γουίλ Γκριγκ (επιθετικός, 17 συμ. / 9 γκολ) μετά τα μέσα Δεκεμβρίου και λιγότερο το αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς της Τρίτης, με τη Τζίλιγχαμ (1-1). Ο 33χρονος έχασε μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού και το κενό του στάθηκε πολλές φορές καθοριστικό (από τα μέσα Δεκέμβρη μέχρι τις αρχές Μάρτη).
Της αναμέτρησης με τη Τζίλιγχαμ, είχε προηγηθεί η βαριά ήττα στην έδρα της Τρανμίρ (4-0) και με τα δύο αυτά αποτελέσματα έχασε μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων της για την 7άδα και τα πλέι οφ.
Μετά το ματς με την Φλίτγουντ ακολουθούν αυτά με Γουίμπλεντον (εκτός) και Μπράντφορντ (εντός). Μέχρι να καταστεί μαθηματικά αδύνατο, θα κάνει την προσπάθειά της να βρεθεί στα πλέι οφ.
Επιθετικά έχει αντιμετωπίσει όλα τα ματς μέχρι στιγμής και δεν αναμένεται να αλλάξει τώρα την προσέγγισή της ο Πολ Κουκ (προπονητής).
Αγωνιστικά νέα
Εχει πιθανότητες να επιστρέψει αυτή την αγωνιστική μετά από καιρό ο Χάρβεϊ Αραούχο (αμυντικός, 18 συμ.). Με την επιστροφή του, τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα μειώνονται στο ελάχιστο.

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Ρεπορτάζ
Μετά από δύο «τεσσάρες», ήρθε η σειρά της να γνωρίσει την ήττα δεχόμενη τέσσερα γκολ και μάλιστα στην έδρα της, από τη Σουίντον (4-0).
Χάλασε έτσι την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει με τις νίκες που είχαν προηγηθεί ενώ, το κυριότερο, μοιάζει να αποχαιρετά οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για τα πλέι οφ. Στο -9 αυτή τη στιγμή η διαφορά από τη Γκρίμσμπι.
«Οι παίκτες συμφωνούν μαζί μου, πως αποτύχαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ισως θεωρήσαμε πως μετά από δύο καλά αποτελέσματα ότι δεν θα παίξουμε ποδόσφαιρο και θα νικήσουμε. Η Σουίντον ήρθε και τιμώρησε τα λάθη μας», σημείωσε ο Πιτ Γουάιλντ (προπονητής)
Ουσιαστικά με το βλέμμα στη νέα σεζόν πλέον, όπως εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της, που τόνισε πως στα επόμενα ματς η ομάδα του θα προσπαθήσει να ψυχαγωγήσει τον κόσμο.
Αγωνιστικά νέα
Εχασαν το τελευταίο οι Ράιαν Μπρουμ (μέσος, 24 συμ. / 2 γκολ) και Ελιοτ Μποντς (μέσος, 31 συμ.), ενώ παραμένει εκτός ο Ράιαν Γκρέιντον (επιθετικός, 34 συμ. 9 γκολ).
ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|