Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Παρότι αισθάνομαι πως η φιλοξενούμενη μαζεύει περισσότερες πιθανότητες για νίκη δεν το επιλέγω. Αμφότερες έχουν δείξει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή τους και δύσκολα μπορώ να τις εμπιστευτώ. Αντιθέτως, μπορώ κάλλιστα να βασιστώ στις επιθέσεις τους. Θεωρώ θα σκοράρουν αμφότερες, συνεπώς προτείνω G/G που πληρώνει 1.70 στο Pamestoxima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ
Facts Αγώνα
- 27η αγωνιστική για το ιαπωνικό πρωτάθλημα στο κουπόνι.
- Το συνολικό ρεκόρ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι 25-8-17 υπέρ της Σερέζο Οσάκα.
- Πρώτος Γύρος: Βίσσελ Κόμπε – Σερέζο Οσάκα 1-3
- Η Βίσσελ Κόμπε προέρχεται από 4/5 Under 2,5.
- Η Σερέζο Οσάκα προέρχεται από 8/10 Over 2,5.
Η αστάθεια από την οποία χαρακτηρίζεται τελευταία η Σερέζο Οσάκα δεν της επιτρέπει να κοιτάει την τετράδα. Μετά από θετική εμφάνιση και νίκη με 3-1 επί της Νιιγκάτα, ακολούθησε «βαριά» ήττα με 3-0 από τη φορμαρισμένη Ματσίντα.
Το σύνολο του Άρθουρ Πάπας εξακολουθεί να διαθέτει πάντως μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Το συναντάμε τρίτο στα xGoals με 39,0 και πρώτο στα σουτ στον στόχο ανά ματς με 4,7. Επιπλέον, τα 40 τέρματα που έχει πετύχει αποτελούν την τέταρτη καλύτερη επίδοση.
Όλα αυτά φυσικά έχουν ονοματεπώνυμο, ή μάλλον ονοματεπώνυμα. Ραφαέλ Ρατάο και Λούκας Φερνάντες έχουν δημιουργήσει ένα αχτύπητο, βραζιλιάνικο δίδυμο στην επίθεση. Ο πρώτος καταγράφει 11 γκολ και 3 ασίστ ενώ ο δεύτερος 5 γκολ και 15 ασίστ, οδηγώντας τη Σερέζο.
Εκτός λόγω τραυματισμού οι Νομποριζάτο (αμυντικός, 13/0), Τακαχάσι (αμυντικός, 15/1), Ουέτζο (μέσος, 9/1).
Προτού έρθει το μεγάλο τρίποντο επί της Χιροσίμα εκτός (1-0), είχαν προηγηθεί για τη Βίσσελ Κόμπε δύο… άσφαιρες πιστολιές. Κόντρα στη Ματσίντα (ήττα 2-0) έπεσε θύμα της δαιμονιώδους φόρμας της αντιπάλου. Με τη Γιοκοχάμα (ήττα 0-1), ωστόσο, ήταν ένα πολύ άσχημο και απροσδόκητο αποτέλεσμα που εύχεται να μην στοιχίσει μακροχρόνια.
Αυτή τη στιγμή η περσινή πρωταθλήτρια πατάει κορυφή, έστω και αν δεν βρίσκεται μόνη της (ισοβαθμεί με Ματσίντα). Όπως έχω ξαναγράψει, το φινάλε στην Ιαπωνία προβλέπεται χιτσκοκικό, με τουλάχιστον επτά σοβαρούς διεκδικητές.
Προς ώρας, η ομάδα του Τακαγιούκι Γιοσίντα οφείλει να συμμαζέψει λίγο την άμυνά της. Από όταν μπήκε ο Ιούλιος και για 5 από τα 6 επίσημα ματς που έδωσε, είδε την εστία της να παραβιάζεται. Πρέπει να ανεβάσει στροφές και επιθετικά, μιας και η 10η θέση στα xGoals που παράγει (31,5) δεν αρμόζει σε πρωτοπόρο.
Δεν αναφέρεται κάποια αξιοσημείωτη απουσία.