Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Αποτελεί αίνιγμα ο τρόπος με τον οποίο θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της η Γιοκοχάμα Μαρίνος. Το βέβαιο είναι πως είχε πολύ χρόνο για να σκεφτεί, να ηρεμήσει και να προγραμματίσει την αντεπίθεσή της. Δεν μπορώ να ποντάρω σε αυτή όμως λόγω της συνολικής της εικόνας. Αναμένω ένα ματς – ροντέο, για αυτό και θα ποντάρω στα γκολ. Θα επιλέξω το Over 2,5 στο 1.70 από το Pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ
Facts Αγώνα
- Το συνολικό ρεκόρ στα μεταξύ τους ματς στο κουπόνι είναι 32-14-31 υπέρ της Σερέζο Οσάκα.
- Σε 6 από τα 7 τελευταία ραντεβού τους επιβεβαιώθηκε το σημείο Over 2,5 γκολ.
- Σε 5 από τα 6 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε τόσο η Σερέζο όσο και η Γιοκοχάμα Μαρίνος, επιβεβαιώθηκε το σημείο G/G.
Πριν καλά καλά πέσουν οι τόνοι από το μεγάλο διπλό που έκανε με αντίπαλο την Κιότο (2-1), απέδειξε ότι ο κεραυνός μπορεί να χτυπήσει στο ίδιο μέρος δύο φορές. Με περίσσιο θράσος πήγε στη Βίσσελ Κόμπε και έφυγε με τους τρεις βαθμούς, έχοντας σκοράρει και τρία γκολ (3-1).
Χωρίς να ενθουσιάσει ιδιαίτερα και έχοντας μείνει πίσω στο σκορ στο 45’, οι Ουέτζο (45+2’), Σιμπαγιάμα (83’) και Ρατάο (90+6’) χάρισαν την πέμπτη φετινή νίκη στη Σερέζο Οσάκα. Μάλιστα για τον τελευταίο, αυτό ήταν το γκολ νούμερο 5 στα στατιστικά Ιαπωνία.
Ικανοποιημένος θα είναι ο Άρθουρ Πάπας, που ωστόσο ακόμα δεν έχει λύσει τον γρίφο της άμυνας. Έχει γραφτεί πολλάκις, αλλά η ομάδα του διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες με 22 τέρματα παθητικό, δεχόμενη 23,1 xGoals, τα περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη.
Αμφίβολος ο μέσος Μπουένο (8/0).
Καθόλου ευχάριστη δεν ήταν η εμπειρία της στο Final 8 του Ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ στη Σαουδική Αραβία. Και πώς να μην ήταν, αφού προερχόταν από μια σεζόν που την έβρισκε τελευταία στη βαθμολογία της J1 League με μόλις μία νίκη, τεράστια προβλήματα στο σκοράρισμα και με τη φυγή του προπονητή της, Στιβ Χόλαντ, ο οποίος είχε τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσίαζε προς τα έξω η Γιοκοχάμα Μαρίνος.
Με τον βοηθό του Άγγλου τεχνικού, Πάτρικ Κινσόρμπο, πήγε να παίξει τον προημιτελικό με την Αλ Νασρ, αλλά δεν διέψευσε καθόλου τα προγνωστικά. Με 4-1 επικράτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του και η πορεία της ιαπωνικής ομάδας τερματίστηκε γρήγορα. Ενδεχομένως να της έκανε καλό αυτή η αποχή από το πρωτάθλημα, για να συγκεντρωθεί και να αντιληφθεί την κατάσταση που βρίσκεται. Μέχρι νεωτέρας, θα πορευτεί με τον Αυστραλό προπονητή στον πάγκο.
Αμφίβολος ο αναπληρωματικός μέσος Κιμούρα (2/0).