Πάλι καλά που είχε έρθει η πρώτη της νίκη στη σεζόν στο αμέσως προηγούμενο ματς, για το Λιγκ Καπ (2-0 την Έξετερ εντός έδρας), αλλιώς το κλίμα μετά την βαριά ήττα στην έδρα της ΜΚ Ντονς (5-0) το Σάββατο, θα ήταν βαρύ και ασήκωτο τόσο για την Τσέλτεναμ, όσο και για τον προπονητή της (Μίκαελ Φλάιν.)
Στο 25’ είχαν κριθεί ουσιαστικά όλα στο ματς του Σαββάτου για την Τσέλτεναμ, αφού σε εκείνο το σημείο ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 3-0. Τρίτο ματς στο πρωτάθλημα, ισάριθμες ήττες και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει. Τη στιγμή μάλιστα που πρόκειται για μία ομάδα με επιθετική λογική στο παιχνίδι της.
«Κάθε γκολ του αντιπάλου προήλθε από λάθος μας. Ήμουν πολύ χαρούμενος μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Απολογούμαι στον κόσμο που ήρθε να μας δει. Ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο η εμφάνισή μας και δεν θύμιζε σε τίποτα εμάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μίκαελ Φλάιν.