Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΣΒΟΛΕ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Facts Αγώνα
* Γειτονικό ντέρμπι μίσους.
* Στο 100% η επιτρεπόμενη πληρότητα στις εξέδρες.
* 8-7-8 η συνολική παράδοση στα ματς των δύο ομάδων.
* Στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε επίπεδο Eredivisie, σημειώθηκαν γκολ στο τελευταίο 20λεπτο.
* Α’ Γύρος: Γκόου Αχέντ Ιγκλς – Τσβόλε 1-0.
Παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στην έδρα της Τβέντε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα (1-0). Σεβάστηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τον αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια βρέθηκε να χάνει 1-0 στην ανάπαυλα, αλλά στο δεύτερο μέρος «ξεψάρωσε» και σε 2-3 περιπτώσεις άγγιξε το 1-1.
Διατηρήθηκε έτσι στην τελευταία θέση, ωστόσο, εξακολουθεί να ελπίζει βάσιμα ακόμη και στην απευθείας παραμονή, καθώς η διαφορά που τη χωρίζει από τη 15η θέση είναι μόλις τρεις βαθμοί. Σε κάθε περίπτωση παρουσιάζεται αισθητά βελτιωμένη μετά τη χειμερινή διακοπή (4-2-3 στις 9 τελευταίες αγωνιστικές).
Σε φιλικό αγώνα που έδωσε επ’ ευκαιρία της διακοπής ηττήθηκε 1-0 από τη Χέρενφεν. Δύσκολο το πρόγραμμα που έχει μέχρι το φινάλε καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων Αϊντχόφεν, Αγιαξ και Αλκμααρ. «Δεν θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί. Η Γκόου Αχέντ κάνει μία καλή σεζόν, ενώ εμείς βρισκόμαστε στην τελευταία θέση. Πρέπει όμως με κάθε τρόπο να κερδίσουμε», σημείωσε σχετικά με το σημερινό ντέρμπι ο προπονητής Σχρέουντερ.
Τιμωρημένος ο μέσος Φαν ντεν Μπελτ (24/2), νοκ άουτ ο χαφ Σάιμακ (21/1), παραμένουν εκτός ο μέσος Χούιμπερτς (17/1), ο στόπερ Κέρστεν (13 συμ.). Αμφίβολος ο φορ Νταρφαλού (8/2), εξέτισε ο στόπερ Νακαγιάμα (22/1).
Πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη με την άνετη νίκη που πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καμπούρ (3-0). Εδειξε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό και προηγήθηκε 2-0 στην ανάπαυλα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 76’.
Το +8 από την επικίνδυνη ζώνη της προσφέρει ασφάλεια. Ευνοϊκό το πρόγραμμα της, καθώς αν εξαιρέσουμε τα εντός έδρας ματς κόντρα σε Φιτέσε και Φέγενορντ, όλες οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίζει βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω.
Σε φιλικό αγώνα, όπου παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς, διασύρθηκε 7-1 από την Αλκμααρ. «Δεν περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι. Θα το κερδίσει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ», ανέφερε σχετικά με το σημερινό παιχνίδι ο τερματοφύλακας Νόπερτ.
Εξαιρετικά αμφίβολοι ο πολύτιμος μέσος Μπράουβερς (27/8) και ο κεντρικός αμυντικός Κράμερ (21/2).