Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Τρέλεμποργκ έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι, έχει 3 νίκες στα 4 τελευταία και εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική, χάνοντας βέβαια από Λαντσκρόνα και Έστερ, ομάδες όμως που διεκδικούν την άνοδο. Η Έρεμπρο δεν είναι τέτοια ομάδα, δεν τα πάει και τόσο καλά τελευταία, ενώ μακριά από το σπίτι της, έχει 1-0-5 στα 6 τελευταία και 1-2-7 γενικώς φέτος. Ο άσος για κάποιον λόγο δίνεται αουτσάιντερ, πιθανώς λόγω της μοιρασμένης προϊστορίας των δύο ομάδων. Καλύπτεται άνετα στο DNB και πιάνει τον διπλασιασμό στην Betsson…
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ - ΕΡΕΜΠΡΟ
Facts Αγώνα
- Τα 6/8 τελευταία της Τρέλεμποργκ ήταν Over, ενώ εντός έδρας έχει 2/3 τελευταία G/G.
- Τα 4/5 τελευταία της Έρεμπρο ήταν Over 3,5, ενώ εκτός έδρας έχει 4/6 τελευταία G/G+Over.
Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα του Στέφαν Γιάκομπσον, μετά την ήττα από τη Σάντβικεν με 4-0 εκτός έδρας, επικράτησε 3-0 εκτός της Χέλσινμποργκ, στο γειτονικό ντέρμπι της Νότιας Σουηδίας.
Πήρε από την αρχή τον έλεγχο του κέντρου, έκανε φάσεις και άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον Πιέρ Λάρσεν, ενώ 6 λεπτά αργότερα διπλασίασε με τον Φίλιπ Μπούμαν. Πιο συντηρητική η προσέγγισή της στην επανάληψη, έπαιξε κλειστά και χτύπησε με αντεπιθέσεις, ήταν τυχερή σε μια φάση γλιτώνοντας χάρη στο δοκάρι, για να σφραγίσει τη νίκη της στις καθυστερήσεις (90+4’) με τον Φρίτιοφ Μπιέρκεν.
Τρίτη νίκη στα 4 τελευταία, έφτασε στους 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, 5 πόντους πάνω από τα «κόκκινα» και 7 πίσω από την 3η θέση (μπαράζ ανόδου).
Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός επιθετικός και τοπ σκόρερ Χαντί Σαλέχ Καρίμ (17 συμ., 6 γκολ, 2 ασίστ).
Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία λόγω τραυματισμού ο βασικός αμυντικός Αμπέλ Ογκβούτσε (16 συμ.) και παραμένει μη διαθέσιμος
Κατά τα άλλα, μακροχρόνια τραυματίες είναι ο εναλλακτικός αμυντικός Γιόχαν Στένμαρκ και ο εναλλακτικός μέσος Χέρμαν Χάλμπεργκ (2 συμ., αμφότερες αλλαγή), που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν επηρεάζει η απουσία των νεαρών Άμπε Ρεν και Αμάρ Ασάνι (8 συμ., 6 αλλαγή).
Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε εντός έδρας με τη Σούντσβαλ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα από τους οπαδούς που είχαν την ατυχή έμπνευση να περάσουν ένα δίωρο στο γήπεδο βλέποντας δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και να φτάσουν στο γκολ. Μόνο παρήγορο στοιχείο, το ότι η ομάδα του Κρίστιαν Γιέρντλερ ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε τις καλύτερες φάσεις.
Με την ισοπαλία αυτή έφτασε στους 24 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη 13η Γκέφλε (μπαράζ παραμονής), 4 πόντους πάνω από τη γραμμή του άμεσου υποβιβασμού, ενώ απομένουν άλλα 9 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος.
Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Γιέσπερ Μόντιγκ (18 συμ, 1 ασίστ). Τραυματίας ο βασικός μέσος Σεμπάστιαν Κρούνα (16 συμ., 1 γκολ), έμεινε εκτός αποστολής.
Αντίθετα, επιστρέφει από τραυματισμό ο βασικός αμυντικός Βαλγκέιρ Βαλγκέιρσον (18 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ).