Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣ - ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Β
Facts Αγώνα
Συνολική παράδοση (από 2010-2011): 4-1-2
Πέντε από τα επτά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία έληξαν με No Goal.
Αήττητο τριών αγώνων για το σύνολο του Κλάας Γουέλς; Απίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε Μπρέντα και Φόλενταμ, ήρθε το «διπλό» στην έδρα της Γ. Αλκμααρ για να επιβεβαιώσει πως η Ος βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Είναι σαφές πια πως οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει στο παρελθόν το κακό ξεκίνημα της σεζόν, όπου η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρήθηκαν από αρκετούς τραυματισμούς. Μάλιστα, με τον τρόπο αυτό η Ος αργά αλλά σταδιακά απομακρύνεται από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Πάντως, η πρώτη νίκη μακριά από το «Frans Heesen Stadion» αντιμετωπίστηκε σαν πρωτάθλημα για τους ανθρώπους της ομάδας της Νότιας Ολλανδίας. Φυσικά, ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός προσπαθεί να αποφύγει τον εφησυχασμό των ποδοσφαιριστών του, γιατί γνωρίζει πως τα δύσκολα παιχνίδια δεν σταματάνε και εύκολα θα μπορούσε η ομάδα του να επιστρέψει στον πάτο της βαθμολογίας. Πάντως, η έλλειψη απουσιών του δίνει την ευκαιρία να κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο γκρουπ αθλητών, οι οποίοι αποδίδουν καλύτερα το αμυντικογενές 5-3-2 που συνηθίζει να χρησιμοποιεί.
«Λευκό» το απουσιολόγιο του Κλάας Γουέλς στο σημερινό παιχνίδι.
Τους πέντε έφθασαν αισίως οι αγώνες της ομάδας από το Αϊντχόφεν, χωρίς να πανηγυρίσει τη νίκη. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός, με την τελευταία νίκη να πραγματοποιείται στις 6 Νοεμβρίου στην έδρα της Ντεν Μπος. Απέναντι στη Ρόντα, παρότι δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, δεν κατάφερε να φτάσει στο «τρίποντο». Ισοφάρισε με τον νεαρό επιθετικό Τσάικ Τουρέ, αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα της Γ. Αϊντχόφεν, καθώς αποτελεί μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.
Μεσοβδόμαδα, υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν πως «τρίζει» η καρέκλα του Πίτερ Ουνέκεν μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η διοίκηση πάντως στήριξε απόλυτα τον Ολλανδό τεχνικό, τονίζοντας πως «ανάλογα δημοσιεύματα είναι ψευδή και στόχο έχουν να διαταράξουν το κλίμα εντός του συλλόγου. Οι παίχτες επίσης «βγήκαν μπροστά» για τον προπονητή τους, με τον αρχηγό Τζάστιν ντε Χάας να δηλώνει στην τελευταία προπόνηση πως θα πορευθούν όλοι μαζί, αθλητές, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Απαντες οι ποδοσφαιριστές της Γ. Αϊντχόφεν θα τεθούν στη διάθεση του Πίτερ Ουνέκεν.