ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ
17:00
08.04

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Με... φόρα η Μπράιτον
ΤΟΤΕΝΑΜ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ (62.062)
75
14° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
ΤΟΤΕΝΑΜ
Ρεπορτάζ

Ο Κόντε έφυγε, οι κακές συνήθειες όμως παραμένουν. Για πολλοστή φορά φέτος αποδείχθηκε αφελέστατη και «πέταξε» δύο βαθμούς στην έδρα της Έβερτον (1-1). «Άνοστο» πρώτο 45λεπτο, βρήκε ρυθμό μετά την ανάπαυλα και προηγήθηκε στο 68’ με πέναλτι, έχοντας και αριθμητικό αβαντάζ από το 58’. Παρ’ όλα αυτά, στο 88’ έμεινε και η ίδια με 10 παίκτες και το πλήρωσε, καθώς ισοφαρίστηκε στο 90’.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό ήταν το 3ο ματς στα 4 πιο πρόσφατα (1-2-1), στο οποίο χάνει βαθμό ή βαθμούς δεχόμενη τέρμα στο τελευταίο 10λεπτο. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, υποχώρησε στην 5η θέση. Επίσης, έχει δεχθεί ήδη 41 γκολ, ένα περισσότερο από όσα είχε παθητικό σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα. Κατά τα λοιπά, συνεχίζει στον πάγκο της με τον υπηρεσιακό Στελίνι.

Άξιο αναφοράς πως ηττήθηκε στα 3 από τα 5 προηγούμενα εντός έδρας για το πρωτάθλημα, τα οποία διεξήχθησαν μήνα Απρίλιο (2-0-3)! Ανεξαρτήτως… μήνα, δεν έχει φέρει ισοπαλία στο γήπεδό της στα 24 τελευταία (17-0-7, 4 σερί νίκες).

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Λούκας (12 συμ.), χάνουν ένα ακόμα οι μπακ Ντέιβις (25/2), Έμερσον (22/2), ο Σεσενιόν (μπακ-χαφ, 17/2), οι Μπισουμά (χαφ, 20 συμ.), Μπετανκούρ (χαφ, 18/5) και ο επιθετικός Ρισάρλισον (19 συμ.).

ΜΠΡΑΙΤΟΝ & ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ
Ρεπορτάζ

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο! Με «επαγγελματικό» τρόπο πέρασε από το Μπόρνμουθ (0-2) στο εξ αναβολής της Τρίτης κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την ευρωπαϊκή της έξοδο. Μπήκε δυναμικά και ευτύχησε να προηγηθεί στο 28’, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν στιγμές που απειλήθηκε, αλλά την κράτησε όρθια ο γκολκίπερ Στιλ. Κι αφού απορρόφησε την πίεση των γηπεδούχων, «χτύπησε» και δεύτερη φορά στο 91’.

Απόδειξη της φόρμας της είναι ότι έχει υποστεί μόλις μία ήττα στις 11 πιο πρόσφατες «στροφές» (6-4-1), απολογισμός που την έχει εδραιώσει στην εξάδα. Επίσης, παρέμεινε αήττητη στις 7 προηγούμενες εξορμήσεις της (4-3-0) και σκόραρε στα 14 από τα 15 τελευταία εκτός έδρας της.

Αρνητικό σημάδι πως δεν νίκησε στις 3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε έδρες ομάδων του Λονδίνου (0-1-2): τα 15 από τα 18 τελευταία γκολ της στην πρωτεύουσα ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων.

Αγωνιστικά Νέα

Μικροενοχλήσεις αποκόμισαν, αλλά προλαβαίνουν οι χαφ ΜακΆλιστερ (24/8) και Καϊσέδο (26/1). Σταθερά νοκ άουτ ο μπακ-χαφ Λάμπτεϊ (20 συμ.), ο χαφ Μόντερ, ο χαφ Λαλάνα (16/2) και ο Μουέπου (χαφ, 6 συμ.) και ο εξτρέμ Σαρμιέντο (9 συμ.).

Casino