Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΕΣΤΕΡ
Facts Αγώνα
* Ο φορ της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, έχει πετύχει 19 γκολ σε 18 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στη Λέστερ, που αποτελεί την αγαπημένη του αντίπαλο.
* Οι 16 τελευταίες συναντήσεις της Τότεναμ με τη Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ είχαν συνολικά 63 τέρματα!
* Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη Λέστερ (7-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις)!
Προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα την Τρίτη κι έφαγε γερή σφαλιάρα, καθώς ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Άψυχη» εμφάνιση και φλύαρη επιθετικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και απειλήθηκε σοβαρά σε 2-3 περιπτώσεις. Ανέβασε στροφές μετά την ανάπαυλα και δημιούργησε 3-4 καλές στιγμές.
Κατέρρευσε στο φινάλε και δέχθηκε 2 μαζεμένα τέρματα (90’, 93’), με συνέπεια την πρώτη ήττα στη φετινή σεζόν. Στο πρωτάθλημα αγχώθηκε, αλλά υπέταξε τη Φούλαμ (2-1 εντός) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 12 ματς πρωταθλήματος (8-4-0). Για 3η φορά στην ιστορία της ξεκίνησε αήττητη στις 6 πρώτες «στροφές» της Πρέμιερ Λιγκ (4-2-0).
Στο γήπεδό της μετράει 6 σερί νίκες, που είναι το καλύτερο σερί της από τότε που μετακόμισε στο «Τότεναμ Στέιντιουμ». Η τελευταία φορά που μέτρησε 7 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα ήταν το 2016-17.
Δεν προέκυψαν νεότερα προβλήματα, μοναδικός απών ο μεσοεπιθετικός Λούκας (2 συμ.).
Βαριά άρρωστη, βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και θα πρέπει να συνέλθει άμεσα αν θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες τη φετινή σεζόν. Την προηγούμενη αγωνιστική συνετρίβη 5-2 στο Μπράιτον, όπου φανερώθηκαν όλες οι αδυναμίες της. Ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη «κατεβασιά» της (στα 52 δευτερόλεπτα), αλλά στη συνέχεια παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις των γηπεδούχων και υποχρεώθηκε άμεσα σε ανατροπή (10’ αυτογκόλ, 15’).
Στο 33’ εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε, όμως κατέρρευσε μετά την ανάπαυλα και δέχθηκε 3 τέρματα στο τελευταίο ημίωρο (64’, 71’ πέναλτι, 97’). Μ’ αυτά και μ’ αυτά, παραμένει δίχως τρίποντο μετά από 6 αγωνιστικές (0-1-5) και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας: η τελευταία φορά που ξεκίνησε χωρίς νίκη στις 7 πρώτες «στροφές» στη μεγάλη κατηγορία ήταν το 1983-84. Επίσης, μετράει 5 διαδοχικές ήττες, που είναι το χειρότερο σερί στην προπονητική καριέρα του Ρότζερς σε επίπεδο πρωταθλήματος.
Την ίδια ώρα εντείνεται η πίεση για τον 49χρονο τεχνικό. Μόνο τις Μπέρνλι και Γουότφορντ (που υποβιβάστηκαν πέρσι) νίκησε στις 17 πιο πρόσφατες εξόδους της στη λίγκα (5 ισοπαλίες, 10 ήττες), ενώ κράτησε το μηδέν παθητικό μόλις ένα από τα 29 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα. Έχει «πετάξει» 24 βαθμούς σε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ κατά το 2022, στα οποία προηγήθηκε!
Αμφίβολος ο χαφ Πράετ (2 συμ.), διαθέσιμος για ντεμπούτο ο νιόφερτος στόπερ Φάες. Χάνουν ένα ακόμα ο χρήσιμος μπακ Μπέρτραντ και ο βασικός μπακ Ρ. Περέιρα.