Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ (ΕΚΟΥΑΔΟΡ)
Facts Αγώνα
Η Κόλο-Κόλο της Χιλής υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα του Εκουαδόρ στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στον πρώτο αγώνα.
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Αγώνας ρεβάνς του α’ γύρου. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που μετά τον επαναληπτικό οι δύο ομάδες ισορροπούν σε βαθμούς, τέρματα και εκτός έδρας τέρματα, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι χωρίς να προηγηθεί παράταση. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2020, χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
Α’ ΑΓΩΝΑΣ: ΟΥΝΙΒ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ ΝΤΕ ΚΙΤΟ – ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ 0-1
Η Κόλο Κόλο επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί και νίκησε 1-0 μέσα στο Εκουαδόρ χάρη σε γκολ του επιθετικού Παρέδες στο 17’. Οι Χιλιανοί ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές και ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στο τελευταίο 20λεπτο που πίεσε η Ουνιβερσιδάδ.
Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Αντοφαγκάστα με γκολ του μεσοεπιθετικού Βαλδίβια στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Διατηρήθηκε έτσι μετά από 10 αγωνιστικές στην 3η θέση της βαθμολογίας, υστερώντας 5 πόντων της πρωτοπόρου… Ουνιβερδιδάδ Κατόλικα (της Χιλής, που είναι και η πιο γνωστή).
Γενικά δεν πείθει ιδιαίτερα με τις φετινές της εμφανίσεις σε εγχώριο επίπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις καθυστερήσεις για το νικητήριο γκολ (3-2 την Ο’ Χίγγινς από 0-2).
Πάντως, στο Σουνταμερικάνα έχει υψηλές φιλοδοξίες, καθώς έχει αρκετά χρόνια να διακριθεί σε διεθνή διοργάνωση.
Εκτός αποστολής ο 21χρονος – διεθνής με την Εθνική Κ20 – αμυντικός χαφ Σουάσο (11/1), που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Αντοφαγκάστα. Στη θέση του ο 18χρονος Αλαρκόν (10/0). Κατά τα άλλα θα παραταχτεί πλήρης.
Πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Ντεπορτίβο Κουένσα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παραγουανό επιθετικό Αμαρίγια που πέτυχε και τα δύο γκολ στο 39’ και στο 60’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι στο 75’, χωρίς να αλλάξει κάτι στη συνέχεια.
Μετά από 11 αγωνιστικές στην εγχώρια Λίγκα βρίσκεται στη 2η θέση, απέχοντας τέσσερις πόντους από την πρωτοπόρο Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε.
Η αποστολή βρίσκεται από προχθές στη Χιλή και χθες έκανε προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αποψινή αναμέτρηση.
Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχτεί με επιθετικό σχήμα με στόχο να πάρει τη νίκη και την πρόκριση. Το επιθετικό δίδυμο θα συνθέσουν ο 23χρονος Παραγουανός Αμαρίγια (11/9, δανεικός από τη Βέλεζ) με τον Αργεντινό Μπρούνο Βίδες (7/5, δανεικός από τη Λανούς).