Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΤΟΚΙΟ - ΚΑΣΙΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Από το κακό στο χειρότερο η Κασίβα, αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι και βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία. Η Τόκιο άλλαξε προπονητή και μάλιστα βρήκε νίκη, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση. Εκτιμώ πως οι γηπεδούχοι έχουν ποιότητα και μπορούν να βρουν διάρκεια στην απόδοσή της, κρατάω τον άσο του 1.95 από τον Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΚΙΟ - ΚΑΣΙΒΑ
Facts Αγώνα
* Πρωτάθλημα Ιαπωνίας, 19η αγωνιστική.
* Παράδοση: 22-9-27
* Το under 2,5 επιβεβαιώθηκε στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις τους.
Εκ πρώτης όψεως, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η έλευση του Αυστραλού προπονητή Πίτερ Κλαμόφσκι κρίνεται θετική, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας βρήκε νίκη μετά από 1,5 μήνα.
Θύμα της το περασμένο Σάββατο η Ναγκόγια, της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 2-0. Μάλιστα, ήταν ανώτερη στο μεγαλότερο μέρος του αγώνα. Ευτύχησε να προηγηθεί στο 18′, ενώ δεν σταμάτησε να πιέζει και να δημιουργεί, τη στιγμή που η αντίπαλός της μέτρησε ελάχιστες ευκαιρίες. Στο 80′ διπλασίασε τα τέρματά της, «κλειδώνοντας» εν πολλοίς το τρίποντο.
«Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και ανταμείφθηκαν. Αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη» σχολίασε ο Κλαμόφσκι.
Εκτός με πρόβλημα στον αχίλλειο ο βασικός μπακ Νακαμούρα (7/1). Εκτός και ο σημαντικός αριστερός μπακ Μπανγκναγκάντε (11/0). Τραυματίας ο πολύτιμος εξτρέμ Ανταΐλτον (16/1), εκτός και ο χαφ Αόκι (5/0).
Από το κακό στο χειρότερο οδεύει, καθώς ακόμη και στην καλή βραδιά της, αδυνατεί να πάρει ότι αξίζει. Μάλιστα, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και η αποχώρηση του πολύπειρου Νελσίνιο Μπαπτίστα δείχνει να μην την βοηθάει μέχρι στιγμής, ενώ ο υπηρεσιακός κόουτς Ιχάρα αδυνατεί να βρει λύσεις.
Προέρχεται από το εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Νιγκάτα. Ναι μεν με καλό ρυθμό ο αγώνας και αρκετές εκατέρωθεν ευκαιρίες, όμως σε ακόμη μία περίπτωση της έλλειψε ο κυνισμός και η αποτελεσματικότητα. Μάλιστα, προς το τέλος του αγώνα απώλεσε σπουδαίες ευκαιρίες.
«Το πιο σημαντικό είναι να παλέψουμε. Δεν πρέπει να αφήσουμε να μας αγχώσει ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ισχυρή αντίπαλο» τόνισε χθες ο τεχνικός Ιχάρα.
Εκτός ο σημαντικός αμυντικός Ντιέγκο (0/0). Εκτός και ο στόπερ Μπουένο (1/0). Επιστρέφει ο σημαντικός αμυντικός Τατσούτα (14/0), εκτός όμως και ο χαφ Μοχαμάντα (3/0).