-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Στο πρόσφατο παιχνίδι του κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (εκτός) βρέθηκε να κερδίζει 3-1 στο 42’, όμως στο τέλος αρκέστηκε στον έναν πόντο της ισοπαλίας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι άνθρωποί του είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Πλέον ο διακόπτης γύρισε στο επόμενο ματς και όλοι στο στρατόπεδό του είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα στο γήπεδό τους, αφού παραμένουν χωρίς πόντο εντός έδρας. Σε 4 ματς υπέστησαν ισάριθμες ήττες.
Στα αξιοσημείωτα (αρνητικά) στατιστικά είναι πως και στις 4 υποχρεώσεις στο «Τάσος Μάρκου» έχανε στο ημίχρονο.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπόρις Κλέιμαν (τερματοφύλακας, 7 συμμετοχές).
Θέλει, αλλά δεν μπορεί να συνέλθει. Ακόμα και μετά την έλευση του κόουτς Αυγουστή η ομάδα συνεχίζει και παίζει άσχημα (εξαίρεση το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας). Στο τελευταίο παιχνίδι του έχασε εντός έδρας από την ΑΕ Λεμεσού με ανατροπή στο σκορ 2-1.
Παρέμεινε με μόλις δύο νίκες έπειτα από 7 αγώνες. Μάλιστα αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημά του τα 9 τελευταία χρόνια. Τη σεζόν 2010-11 οι «κυανόλευκοι» στο ίδιο σύνολο αγώνων είχαν μαζέψει 6 πόντους (-1 από φέτος).
Στις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις του στο Παραλίμνι, ο απολογισμός του είναι 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα. Μάλιστα στις 5 εξ αυτών διατήρησε το μηδέν στην άμυνα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ζελάγια (επιθετικός, 5/3), Ρομπέρζ (αμυντικός, 2 συμμετοχές) και Εμπιντά (μέσος, 4/0). Αντίθετα βρίσκονται κανονικά σε αυτήν οι Κυριάκου (μεσοαμυντικός, 6 συμμετοχές) και Βασιλείου (μέσος, 2 συμμετοχές).
*Οι συμμετοχές και τα γκολ αφορούν τους αγώνες του πρωταθλήματος.