ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
18:00:00
02.06

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΜΕΡΚΟΥΡ ΑΡΙΝΑ (16.364)
200
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Facts Αγώνα

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Διπλοί αγώνες μεταξύ του νικητή των πλέι οφ από τα πλέι άουτ και του 5ου από τα πλέι οφ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής των δύο αναμετρήσεων θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

*Παράδοση: 28-9-15 εντός, 43-26-36 συνολικά.

Α’ Γύρος: Στουρμ Γκρατς – Ραπίντ Βιέννης    1-1

B΄Γύρος: Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς    0-0
 

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Ρεπορτάζ

Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο Βόλφσμπεργκ την περασμένη Κυριακή στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, όμως αυτή δεν έφτανε για να κερδίσει την ΒΑΚ (ήττα με 2-1) και έτσι παρά την ήττα της Αούστρια δεν κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση. Ετσι αναγκάστηκε να παίξει διπλά παιχνίδια με τη Ραπίντ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της παρουσία. Θα είναι αποτυχία αν δεν βγει στην Ευρώπη αφού κατάφερε να τερματίσει 3η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Ραπίντ την Πέμπτη, κέρδισε με 2-1 στη Βιέννη παρότι δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της. βρέθηκε να χάνει στο 60ο λεπτό, πίεσε μόνο στο τελευταίο μισάωρο και ήταν άκρως αποτελεσματική παίρνοντας τη νίκη με ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ μέσα σε οκτώ λεπτά (70΄-78΄). Πλέον καλείται να διαχειριστεί το αποτέλεσμα αν και κάθε φορά που παίζει στην έδρα της αγχώνεται.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός για προσωπικούς λόγους ο Αυλωνίτης (στόπερ, 20/0).

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ρεπορτάζ

Καθάρισε» από νωρίς τη Μάτερσμπουργκ (2-0) και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα ενόψει και των δύο παιχνιδιών με την Στουρμ μέσα σε τρεις μέρες. Αυτό είναι το τέταρτο παιχνίδι που θα δώσει η Ραπίντ μέσα σε διάστημα 8 ημερών και σίγουρα θα βγάλει κούραση. Γι΄αυτό εξάλλου στο ματς με την Αλταχ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ, ο Κουμπάουερ ξεκούρασε όλη την ενδεκάδα. Η χρονιά δεν είναι καλή για τη Ραπίντ και θα προσπαθήσει να την σώσει με το να βγει στην Ευρώπη. Πάντως την Πέμπτη έβγαλε κούραση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Στουρμ και φάνηκε από το πόσο εύκολο έχασε το παιχνίδι. Ηταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες, άνοιξε το σκορ στο 60ο λεπτό με τον αρχηγό Σβαμπ, όμως ένα πέναλτι και ένα αυτογκόλ του νεαρού Γκράιμλ που μπήκε στη θέση του Σονλάιτνερ στο πρώτο μέρος, ο οποίος αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα, έφεραν τούμπα το παιχνίδι και την ομάδα του Κουμπάουερ αναγκασμένη να πάει στο Γκρατς για να κερδίσει και μάλιστα με δύο γκολ αν θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος ο Ιβάν (εξτρέμ, 22/1). Τραυματίας ο βασικός Σονλάιτνερ (στόπερ, 25/5).

Casino