-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΣΙΜΑ - ΣΑΠΟΡΟ
Facts Αγώνα
* Παράδοση στο πρωτάθλημα (συνολικά): 7-2-0 (22-2).
* Παράδοση στο πρωτάθλημα (στην έδρα της γηπεδούχου): 3-1-0 (14-0).
* Ούτε γκολ δεν έχει πετύχει η Σαπόρο στην έδρα της Κασίμα, σε παιχνίδια πρωταθλήματος.
* Ανοδική η πορεία του άσου. Αυτός, από το 1.90 έχει πάει στο 2.05.
A’ ΓΥΡΟΣ: ΣΑΠΟΡΟ – ΚΑΣΙΜΑ 1-3
Είναι δεδομένα η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, καθώς στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει μαζέψει 17 βαθμούς. Την σπουδαιότερη –μέχρι την επόμενη- νίκη πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική, όταν με πρωταγωνιστές τους Βραζιλιάνους της, «εξαφάνισε» αγωνιστικά την πρωτοπόρο Τόκιο, την οποία κέρδισε με 2-0. Πλέον την έχει πλησιάσει στον πόντο και διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο.
Από εκεί και πέρα οι Αντλερς δεν χαλάρωσαν –όπως οι περισσότερες ομάδες της J1-αυτόν τον καιρό, αφού αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ από την Εβεργκράντε, ενώ κέρδισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στην Γιοκοχάμα (4-1).
Ο Οΐβα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού αμυντικού μέσου, Μισάο (25/0). Αμφίβολος είναι ο Σιρασάκι (17/5). Από εκεί και πέρα, ο Ιάπωνας τεχνικός δεν έχει κάποιο άλλο σημαντικό πρόβλημα, όσον αφορά τους παίκτες της «πρώτης γραμμής». 4-4-2 το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Ιάπωνας τεχνικός.
Ολη την καλή εικόνα που είχε τον τελευταίο καιρό, την χάλασε με την εντός έδρας εμφάνιση κόντρα στην Σεντάι. Το σύνολο του Πέτροβιτς ηττήθηκε με 1-3 σε αυτό το ματς, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στον αγώνα που κάνει για την τριάδα. Η αποστολή της στην έδρα της Κασίμα είναι δύσκολη, καθώς όχι μόνο δεν έχει σκοράρει για το πρωτάθλημα σε αυτό το γήπεδο, αλλά δεν υπολογίζει και σε 2 ικανότατους επιθετικούς της.
Ο Λόπεζ δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο πρέπει να καταβάλει διπλάσια προσπάθεια σε αυτό το ματς, καθώς ο Μπόθροϊντ (φορ, 17/8) είναι τιμωρημένος. Τιμωρημένος είναι κι ο φορ, Σουζούκι (26/9). Απώλεια η τραυματισμός του 23χρονου Σίντο (25/5), ο ποίος εκτός από κολώνα στην άμυνα, βοηθούσε και στην επίθεση. Τραυματίας παραμένει ο Κομάι. Εκτός ο Φουκάι (19/0), ο οποίος αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς της Σαπόρο. Συνεχίζει ο Πέτροβιτς στο 3-4-1-2.