Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτος τελικός. Ακολουθεί επαναληπτικός. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι ομάδες έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό τερμάτων μετά τα δύο ματς ακολουθούν απευθείας πέναλτι.
* Το «Αρένα ντα Μπαϊσάντα» χρησιμοποιεί συνθετικό χλοοτάπητα.
* Για τη 10η αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Παραναένσε επιβλήθηκε 1-0 (89’Βιτίνιο) της Ιντερνασιονάλ στην Κουριτίμπα.
* Η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε από τη Φλαμένγκο (1-1, 2-0) στους τελικούς του Κυπέλλου το 2013.
* Η Ιντερνασιονάλ κατέκτησε το τρόπαιο το 1992 εις βάρος της Φλουμινένσε (1-1, 2-0), αλλά το έχασε το 2009 από την Κορίνθιανς (2-0, 2-2).
* Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στους «8» του Κυπέλλου το 2013 (1-1, 0-0).
Χρησιμοποίησε εναλλακτική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τη Σάντος την Κυριακή. Προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Μπράιαν Ρομέρο στο 42′, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης δέχτηκε την ισοφάριση από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάντσες. Εξάλλου, ενόψει των διπλών τελικών του Κυπέλλου Βραζιλίας πρέπε να σημειωθεί, ότι η «φουρασάο» (Ατλ. Παραναένσε) με τον Τιάγκο Νούνιες έχει κερδίσει με τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής το Πολιτειακό πρωτάθλημα το 2018, το Σουνταμερικάνα 2018 και το Ιαπωνική Λίγκα – CONMEBOL 2019. Αντίθετα, έχασε το Ρεκόπα 2018 από τη Ρίβερ Πλέιτ.
Ο προπονητής Τιάγκο Νούνιες δεν υπολογίζει για τον πρώτο τελικό τον κεντρικό αμυντικό Πέδρο Ενρίκε (7 συμ.) και τον αριστερό μπακ Αντριάνο (3 συμ.), οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση. Επίσης, τιμωρημένοι εξαιτίας χρήσης απαγορευμένων ουσιών είναι ο σέντερ μπακ Τιάγκο Ελένο (2 συμ.) και ο αμυντικός χαφ Μπρούνο Καμάτσο (1 συμ.).
Το Σάββατο επικράτησε της Σάο Πάολο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραφαέλ Σομπίς στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης και διατηρήθηκε σε τροχιά πρώτης 6αδας στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο προπονητής Ονταΐρ Χέλμαν έκανε εκτεταμένο ροτέισον στο βασικό σχήμα, διατηρώντας μόνο τρεις από τους παίκτες που θεωρούνται βασικοί. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν ο τερματοφύλακας Μαρσέλο Λόμπα, ο κεντρικός αμυντικός Βίκτορ Κουέστα και ο μέσος Πάτρικ. Να σημειωθεί, ότι η «κολοράντο» (Ιντερνασιονάλ) βρέθηκε από τη Δευτέρα στην Κουριτίμπα προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα στο συνθετικό χλοοτάπητα του «Αρένα ντα Μπαϊσάντα».
Ο τεχνικός Ονταΐρ Χέλμαν προτίθεται να διατηρήσει το σχήμα που επιβλήθηκε 3-0 της Κρουζέιρο στον επαναληπτικό ημιτελικό. Από εκεί και πέρα, μια θέση «παίζεται» στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Ουέντελ να είναι το φαβορί και τον Ζέκα, ο οποίος είναι δεξί μπακ, αλλά χρησιμοποιείται και στην άλλη πλευρά, το αουτσάιντερ.