-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΑΣΤΑΝΑ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση που οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από 180 λεπτά.
Α’ ΜΑΤΣ: Αστανά – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 3-0: Πολύ καλύτεροι οι γηπεδούχοι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, πήραν σκορ πρόκρισης με γκολ των Τομάσοβ (23’), Λογκβινένκο (44’) και πέναλτι του Σιγκουριόνσον (52’).
Ο τεχνικός Μπάγκα… φοβήθηκε αυτό που είδε στο Καζαχστάν και αποφάσισε να κάνει ροτέισον μόνο από τη μέση και μπροστά στο εντός έδρας ματς με τη Σλάβια Μοζίρ για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του δυσκολεύτηκε μόνο στο ξεκίνημα και απελευθερώθηκε μόλις πέτυχε το πρώτο γκολ για να φτάσει άνετα στη νίκη με 4-0.
Παρόλα αυτά, για ακόμη ένα παιχνίδι δέχθηκε φάσεις, παίζοντας με τους βασικούς στην άμυνα. Δύσκολο το έργο της και είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να ρισκάρει πολύ αν θέλει να γράψει ιστορία και να κάνει τη μεγάλη ανατροπή που θα τη φέρει στους ομίλους.
«Ισως κάνουμε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε για να έχουμε ελπίδες. Το πρώτο παιχνίδι μας προσέφερε τροφή για σκέψη και θα πρέπει τώρα να δείξουμε αντίδραση. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Αστανά, αλλά όλα ήταν εναντίον μας στο πρώτο ματς. Είναι έτοιμοι ψυχολογικά και ελπίζουμε να γράψουμε ιστορία», δήλωσε ο Μπάγκα.
Σταθερά εκτός παραμένουν οι βασικοί Σερμπίνσκι (κίπερ) και Φιλίποβιτς (στόπερ), ανέτοιμοι να βγάλουν 90’ είναι οι Σαρόκα (βασικός φορ), Μίλιτς (βασικός εξτρέμ), ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ντούμπαϊτς (ημιβασικός φορ).
Εκανε το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και τώρα απλά πρέπει να… τελειώσει τη δουλειά. Ο τεχνικός Γκριγκόρτσουκ προσέχει για να έχει και έκανε εκτεταμένο ροτέισον στο πρωτάθλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ταράζ.
Η ομάδα του δεν έδειξε – λογικά – συνοχή, όμως σκόραρε το ένα πιο όμορφο γκολ από το άλλο για να φτάσει στην εντυπωσιακή νίκη με 5-0 και να πάρει κι άλλη αυτοπεποίθηση ενόψει της ρεβάνς στη Λευκορωσία. Μετράει μόλις 2 ήττες στις 7 τελευταίες της εξόδους στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φέτος σε δύο παιχνίδια (με Σάντα Κολόμα και Βαλέτα) κράτησε το μηδέν.
«Η ομάδα ξέρει, πλέον, καλά την άλλη και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας σχετικά με την τακτική. Εχουμε το πλάνο μας και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε, ώστε να πάρουμε την πρόκριση για τους ομίλους. Φυσικά, δεν μπορώ να σας το αποκαλύψω», τόνισε ο τεχνικός Γκριγκόρτσουκ.
Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες.