-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Αποχώρησε ηττημένο με 2-1 από τη Στουτγκάρδη στην περασμένη αγωνιστική. Δεν σκόραρε σε δύο σημαντικές ευκαιρίες, δέχτηκε δύο γκολ στις αντίστοιχες πρώτες της αντιπάλου, μείωσε από αυτογκόλ στο 39’ αλλά έκτοτε είχε φτωχή επιθετική παρουσία. Εμεινε και με δέκα ποδοσφαιριστές στο 64’, αλλά δεν έφταιξε μόνο αυτή για την επιθετική «εξαφάνιση» και για τις σταθερές αμυντικές ατέλειες.
Η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα δεν ήταν αρνητική. Μου άρεσε. Ως πρώτο δείγμα γραφής εκτός έδρας της βάζω συμπαθητικό βαθμό. Τώρα όμως, καλείται να διαχειριστεί την πίεση του «πρέπει να νικήσω». Να πάρει τους βαθμούς ώστε να εξασφαλίσει την ηρεμία της.
«Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και φυσικά να μειώσουμε τα λάθη στην άμυνα. Είναι διαδικασία που χρειάζεται χρόνο, αλλά ασφαλώς και πρέπει να νικήσουμε τη Ρέγκενσμπουργκ», τόνισε ο προπονητής του Αννόβερου.
Νέα απώλεια ο τιμωρημένος βασικός αριστερός μπακ Οστρτσολεκ (1/0). Παρελθόν αποτέλεσε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Τσάουνερ (0/0) που πήρε μεταγραφή για τη Λειψία. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο επιθετικός Τόιχερτ (0/0) και ο κεντρικός αμυντικός Χίμπερς (0/0). Μάλλον πάμε για διάταξη με δύο φορ, όχι έναν, όπως στη Στουτγκάρδη.
Υποδέχτηκε την Μπόχουμ και τη νίκησε με 3-1 στην προηγούμενη αγωνιστική. Πολύ θετική η εικόνα της. Είχε επιθετικότητα, είχε συνεργασίες, έπαιξε λες και δεν είχε αλλάξει κάτι σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Σε πρώτη φάση δείχνει πως διαχειρίζεται τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Πολλές ευκαιρίες, αρκετά γκολ και μερικές συνηθισμένες αμυντικές ατέλειες.
Η ομάδα του Μερσάντ Σελιμπέγκοβιτς έκανε όμορφη αρχή λοιπόν, στην καινούργια εποχή με τον 37χρονο «ρούκι» στην τεχνική ηγεσία της. Εμεινε πιστή στο αγωνιστικό της στιλ, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο στοίχημα και τώρα, περιμένουμε την συνέχεια προκειμένου να διαπιστώσουμε αν θα υπάρξει και σταθερότητα.
Μεταγραφικά πρόσθεσε στην εβδομάδα που πέρασε στο ρόστερ της τον 21χρονο επιθετικό Νίκολας Βέλινγκ που έμεινε ελεύθερος από τη Χόφενχαϊμ ΙΙ. Δεν έχω εικόνα του ώστε να τοποθετηθώ.
«Δεν θα αλλάξουμε κάτι. Και στο Αννόβερο θα έχουμε το στιλ μας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Χρειάζεται όμως, να βελτιώσουμε τις τελικές επιλογές μας. Δεν θα έχουμε πάντα μεγάλο αριθμό ευκαιριών», υπογράμμισε για το σημερινό παιχνίδι ο Μερσάντ Σελιμπέγκοβιτς.