Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΠΛΙΤΣΕ - ΚΑΡΒΙΝΑ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 5-1-1 εντός, 8-3-3 συνολικά.
Α’ γύρος: Τέπλιτσε – Καρβινά 0-0
Β΄γύρος: Καρβινά – Τέπλιτσε 3-0
Μετά από καιρό έκανε τόσο γεμάτη εμφάνιση και έκλεισε με νίκη (4-0 επί της Πρίμπραμ) την κανονική διάρκεια. Ηταν η δεύτερη νίκη μετά την επανέναρξη και της έδωσε διαφορά ασφαλείας 10 βαθμών από την τελευταία θέση. «Καθάρισε» το ματς στο πρώτο μέρος με γκολ του Ρέζνικτσεκ και Ζίτνι μέσα σε ένα δίλεπτο (39’-41’) ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 65ο λεπτό ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρέζνιτσεκ με δεύτερο προσωπικό γκολ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Αποτυχημένη θεωρείται η χρονιά αφού ήθελε να βρίσκεται τουλάχιστον στην δεκάδα, θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να αρχίσει να προετοιμάζει την επόμενη χρονιά.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Τσμοβς (στόπερ, 22/0) που όμως θα μπορέσει να αγωνιστεί αν πληρώσει πρόστιμο περίπου 2.200 ευρώ. Εξέτισαν οι Ραντόστα (μέσος, 10/0), Βόντρασεκ (δ.μπακ, 25/2) και Κόντες (μέσος, 19/0). Τραυματίες οι Σέϊμπαλ (μέσος, 22/2), Λιεβάκοβιτς (αμ.χαφ, 10/0), Βινάλ (φορ, 14/0) και Χίτσκα (μέσος, 16/0).
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις όμως δεν ήταν αρκετό για να της δώσει τους τρεις βαθμούς (2-2 με Μλάντα). Είχε πολλές ευκαιρίες, προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα. Ανοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με ωραίο σουτ στην κίνηση, ισοφαρίστηκε δύο λεπτά αργότερα ενώ πριν το ημίχρονο (44΄) ο Μπα Λούα με ωραία προσπάθεια και αριστερό πανέμορφο σουτ. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου η Μλάντα την ισοφάρισε εκ νέου, με την Καρβινά να μην μπορεί να πετύχει και τρίτο τέρμα παρά τις ευκαιρίες.
Τραυματίας ο Πετράν (φορ, 20/3). Αμφίβολοι οι Γιανέτσκα (αμ.χαφ, 23/1) και Μόραβετς (αρ.μπακ, 13/0).