Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Facts Αγώνα
* Τελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.
* Στην κανονική διάρκεια: Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα 0-1, Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα 4-0. Στα πλέι άουτ: Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα 1-1.
Μία από τα ίδια και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αχνας την περασμένη Τρίτη. Αγωνίστηκε ξανά με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας μία ακόμα βαριά ήττα, αυτή τη φορά με σκορ 5-0. Τα ματς ουσιαστικά κρίθηκε από το πρώτο εικοσάλεπτο όταν και βρέθηκε πίσω με 3-0, δεχόμενη στην επανάληψη δύο ακόμα τέρματα.
Τον τελευταίο μήνα, από όταν υποβιβάστηκε και μαθηματικά έχει γίνει… σάκος του μποξ. Ενδεικτικό πως στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε συνολικά 36 γκολ (!), ενώ σημείωσε τέσσερα. Μάλιστα, στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια, ο Γιαννάκης Ποντικού είδε την εστία της ομάδας του να παραβιάζεται τουλάχιστον έξι φορές.
Το… μαρτύριο φτάνει απόψε στο τέλος. Πλέον κοιτάζει ήδη τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει στη δεύτερη κατηγορία, με τον σχεδιασμό του ρόστερ να έχει αρχίσει.
Εκτός παραμένουν οι κίπερ Κυριακίδης (13 συμ.) και Τούμπας (10 συμ.).
Την προηγούμενη αγωνιστική έπαιζε «τελικό» παραμονής, υποδεχόμενη τη Δόξα Κατωκοπιάς. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μηνά εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών, γνωρίζοντας τη συντριβή με σκορ 4-1. Από το πρώτο κιόλας ημίχρονο έμεινε πίσω με δύο γκολ, μη μπορώντας να αντιδράσει. Στην επανάληψη δέχθηκε ακόμα δύο μέσα σε ένα εξάλεπτο (67′, 73′), δείγμα τις κάκιστης εικόνας της.
Αποτέλεσμα που ήταν καταδικαστικό για τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία μετά από δέκα χρόνια στα μεγάλα… σαλόνια της χώρας γνώρισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό.
Οπως είναι φυσικό, στο εσωτερικό του συλλόγου το κλίμα είναι βαρύ, με τη διοίκηση να αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ για την επόμενη μέρα.
Μοναδική απουσία αυτή του μέσου Αντιόλο (9/0).