Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΑΓΙΕΡΕΣ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
Facts Αγώνα
* Η Ταγιέρες από την Αργεντινή υποδέχεται τη συμπατριώτισσά της Κολόν Σάντα Φε.
* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες, θα ακολουθήσει ρεβάνς. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισορροπίας σε βαθμούς και τέρματα, δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει για τον εαυτό της μία θέση στους ομίλους του Λιμπερταδόρες 2023 χαρίζοντας, παράλληλα, στη χώρα της ένα επιπλέον εισιτήριο.
Πραγματοποιώντας μερικό ροτέισον και παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, ηττήθηκε 0-2 εντος έδρας από τη Σεντράλ Κόρδοβα. Δέχτηκε τα γκολ στο 84’ και στο 90’, ενώ δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού μετά από πέντε αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη (1-1-3).
Στο Κόπα Λιμπερταδόρες πάντως γράφει ιστορία, καθώς για πρώτη φορά βρίσκεται στη φάση των «16«. Στον όμιλο κατέλαβε τη 2η θέση πίσω από τη Φλαμένγκο αλλά πολύ μπροστά από την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής και την Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού. Σε έξι παιχνίδια κατέγραψε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτή τη στιγμή πάντως μετρά πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-2-3).
Παραμένουν τραυματίες ο Κολομβιανός επιθετικός Βαλόγιες (9/3) και ο μπακ Ραμίρο Γκονσάλες (12/0). Παίζεται μία θέση στη μεσοεπιθετική τριάδα ανάμεσα σε Γοδόι και Φέρτολι.
Προβαίνοντας σε εκτεταμένο ροτέισον, ηττήθηκε 0-1 ως γηπεδούχος από την Ουρακάν. Δέχτηκε το γκολ στο 8ο λεπτό ενώ στη συνέχεια είχε αρκετές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει την αναμενόμενη πορεία, καθώς έχει καταγράψει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
Στον όμιλο του Λιμπερταδόρες έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση τερματίζοντας στην πρώτη θέση με ρεκόρ 3-1-2. Σφράγισε την πρόκριση στην προτελευταία αγωνιστική με το εντός έδρας 2-1 επί της Ολίμπια, ενώ η ήττα στο φινάλε με το ίδιο σκορ από την Πενιαρόλ στην Ουρουγουάη δεν ενόχλησε κανέναν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πέντε από τα έξι παιχνίδια της στη διοργάνωση συνδύασαν over και G/G.
Θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού ο αριστερός μπακ Ντελγκάδο, ο αριστερός μπακ-χαφ Τεουτέν και ο συμπληρωματικός μέσος Σοτ. Δεν θα έχει πλέον στη διάθεσή της τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα Μπουριάν (συνεχίζει στη Βέλεζ), τον μέσο Αλιένδρο (πήγε στη Ρίβερ) και τον επιθετικό Μπελτράν (επίσης στη Ρίβερ). Αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων ο επιθετικός Φαρίας, όμως το πιθανότερο είναι ότι τελικά θα αγωνιστεί.