Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΝΤΟΣ - ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ
Facts Αγώνα
* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο τη Σάντος: 0-1-0
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 0-1-1
* Στο περσινό πρωτάθλημα η Φορταλέσα είχε αποσπάσει ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας από τη Σάντος και την είχε νικήσει 2-1 στο γήπεδό της.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Την Πέμπτη επιβλήθηκε 2-1 της Ντελφίν Μάντα στο Εκουαδόρ, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ανοιξε το σκορ στο 18’ με τον εξτρέμ Μαρίνιο, δέχτηκε την ισοφάριση στο 74’ και σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 82’ με τον μέσο Ζέαν Μότα που είχε περάσει αλλαγή μόλις ένα λεπτό νωρίτερα. Πρέπει πάντως να επισημανθεί ότι αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 41’.
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Μποταφόγκο, σε ένα παιχνίδι όπου είχε την υπεροχή και θα μπορούσε άνετα να είχε κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.
Αξιο αναφοράς ότι είναι αήττητη στα επτά τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταγράψει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Ολίμπια στην Παραγουάη και εφόσον δεν ηττηθεί εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την Κυριακή φιλοξενείται από την Γκοϊας για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Εξέτισαν ο διεθνής Βενεζουελάνος εξτρέμ Σοτέλδο (21/2) και ο κεντρικός αμυντικός Αλισον (18/0), όμως ο τελευταίος είναι αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων. Στο στάδιο αποθεραπείας ο κεντρικός αμυντικός Λουίς Φελίπε (9/0) και ο 17χρονος επιθετικός Ρένιερ (3/0). Θα προφυλαχτεί ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος Κάρλος Σάντσες (26/2).
Προέρχεται από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της – μέχρι πριν το παιχνίδι – πρωτοπόρου Ιντερνασιονάλ και συμπλήρωσε αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0). Σκόραρε για λογαριασμό της ο μέσος Φελίπε στο 66’ με σουτ-βολίδα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στα τελευταία λεπτά σημείωσε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε επειδή είχε προηγηθεί οριακό οφσάιντ. Παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά εξαιρετική ανασταλτικά και δεν είναι τυχαίο ότι έχει το δεύτερο χαμηλότερο παθητικό στην κατηγορία μαζί με την Παλμέιρας (εννέα τέρματα, πρώτη η Ιντερνασιονάλ με οκτώ).
Μετά από 11 αγωνιστικές έχει ισορροπημένο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (4-3-4). Την Τετάρτη αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Σεαρά στον πρώτο τελικό του πολιτειακού «σεαρένσε». Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου. Η επόμενη υποχρέωσή της για τη Σέριε Α είναι την προσεχή Κυριακή, οπότε υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε.
Εκτός αποστολής ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός Χουάν Κιντέρο (22/0) που αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ιντερνασιονάλ. Στη θέση του ο Ζάκσον (11/0).