ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Η ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ
00:15:00
18.11

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ Η ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΣΑΡ (9.200)
89
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Facts Αγώνα

* Αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. Δίχως την παρουσία θεατών.

* 4-4-8 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2011. 3-1-4 το μεταξύ τους ρεκόρ στην έδρα της Λα Καλέρα από τότε.

* Χωρίς ήττα η ντε Τσίλε στις 4 πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ
Ρεπορτάζ

Πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα στο Σαντιάγο στην έδρα της Ουνιόν Εσπανιόλα και ηττήθηκε δίκαια με 3-2. Μπήκε πολύ νωθρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μέχρι την ανάπαυλα έχανε με 3-0. Στο δεύτερο μέρος, ανέβασε ρυθμούς και παρότι μείωσε με δύο γκολ του Ροντρίγκες στο 54’ και στο 67’, δεν κατάφερε κάτι παραπάνω και έχασε με 3-2. 

Ετσι η ομάδα του τεχνικού Χουάν Πάμπλο Βοϊβόντα έμεινε για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, βαθμολογικά αυτές οι ήττες δεν της έχουν κοστίσει ιδιαίτερα, αφού παραμένει αρκετά ψηλά στον πίνακα για τα δεδομένα της. Ακρως ικανοποιητική κρίνεται η πορεία που πραγματοποιεί φέτος. 

Αγωνιστικά Νέα

Δεν προλαβαίνουν ο μπακ/χαφ Αντία (16/0) και ο φορ Βίλτσες (15/7) που κλήθηκαν με την εθνική Χιλής. Εξέτισε ο χαφ Σεϊμούρ (10/0). Ετοιμος να κάνει ντεμπούτο ο νεοφερμένος Λάμπα (Ντεφένσα Χουστίσια). Συνεχίζει εκτός δράσης ο στόπερ Γκαρσία (16/0). 

ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ
Ρεπορτάζ

Αν και δεν εμφάνισε κάτι το ιδιαίτερο την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Σαντιάγο Γουόντερερς εντός έδρας, κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη, με σκορ 3-0. Ανοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Μοντίγιο στο 10’, ενώ με παρόμοιο τρόπο έκανε το 2-0 στο 49’ ο Εσπινόσα. Επειτα η Σαντιάγο Γουόντερερς έχασε αρκετές ευκαιρίες για να μειώσει, ενώ στο 71’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πέναλτι ο φορ Λαριβέι. 

Με αυτό το πολύτιμο τρίποντο, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές. Πήρε μάλιστα μια σημαντική βαθμολογική ανάσα και τώρα μπορεί να βλέπει πιο αισιόδοξα τα πράγματα για τη μάχη της πρώτης 3άδας, που δίνει το εισιτήριο για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Θα εμφανιστεί ξανά στον πάγκο της ο υπηρεσιακός τεχνικός Χάρα, καθώς ο νεοφερμένος τεχνικός Ραφαέλ Ντουνταμέλ, δεν έχει αναρρώσει ακόμη από τον κορωνοϊό.

Αγωνιστικά Νέα

Δύσκολα θα προλάβει ο μπακ Μποσεζούρ (14/0) που είχε κληθεί με την εθνική Χιλής. Χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών για απόψε.

Casino