Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΖΟΥΒΕΝΤΟΥΔΕ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Πρώτος αγώνας για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Βραζιλίας. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αν επαναληφθεί το σκορ του Α’ αγώνα στο 90λεπτο, δεν υπάρχει παράταση, αλλά απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
*Η Ζουβεντούδε αγωνίζεται στην 3η κατηγορία, ενώ η Βίλα Νόβα στη 2η.
Εκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, βγάζοντας νοκ – άουτ την Μποταφόγκο. Στο πρώτο παιχνίδι απέσπασε 1-1 από τους Καριόκας. Στον επαναληπτικό βρέθηκε να χάνει στο 33ο λεπτό από γκολ του Σίσερο, αλλά ισοφάρισε στο 61’ με τον 32χρονο Ουρουγουανό επιθετικό Μπράιαν Ροντρίγκες και έκανε την ανατροπή, εξασφαλίζοντας την πρόκριση με τέρμα του 24χρονου φορ Νταλμπέρτο στο 90’. Να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες, εξαιτίας δύο αποβολών.
Ο Ζοάο Πάουλο διεκδικεί μαζί με τον Ραφαέλ Γιατάι μία θέση στη μεσαία γραμμή, ενώ «παίζεται» και ο παρτενέρ του Νταλμπέρτο, ανάμεσα στον Πάουλο Σέρτζιο και τον Μπράιαν Ροντρίγκες.
Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπραγκαντίνο Καπανέμα, σύλλογο που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Βραζιλίας. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε 2-0 και στον επαναληπτικό προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του 23χρονου Ουρουγουανού μέσου Φακούντο Μπονέ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τους Μάρκος Γκοϊάνο (40’) και Πάουλο ντε Τάρσιο (78’). Το τελευταίο 10λεπτο του αγώνα ήταν γεμάτο ένταση, με συνέπεια να αποβληθούν δύο παίκτες των γηπεδούχων, πριν το τελικό 2-1.
Εκτός δράσης με τραυματισμούς τέθηκαν ο κεντρικός αμυντικός Ουέσλι Μάτος, ο επιθετικός Ραφαέλ Σίλβα, ο μπακ – χαφ Γκαστόν Φιλγκέιρα και ο μέσος Ελίας.