Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΡΑΚΑΝ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛ.
Facts Αγώνα
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 24 ομάδες της πρώτης κατηγορίας είναι χωρισμένες σε έξι ομίλους των τεσσάρων. Οι πρώτες δύο προκρίνονται στην τελική φάση όπου θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις τρίτες και τέταρτες που θα παίξουν στον γύρο της παρηγοριάς. Οι νικήτριες των δύο ομίλων της τελικής φάσης θα παίξουν στον τελικό και όποια κατακτήσει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2021. Οι νικήτριες των δύο ομίλων του γύρου παρηγοριάς θα παίξουν επίσης έναν «τελικό» και όποια κερδίσει θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του κανονικού τελικού με έπαθλο ένα εισιτήριο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, όχι του 2021 αλλά του 2022.
* Παράδοση τελευταίας 10ετίας με γηπεδούχο την Ουρακάν: 2-2-2
* Συνολική παράδοση τελευταίας 10ετίας: 3-3-6
* Οι τρεις πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν με g/g.
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
* Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 6ο όμιλο, όπου βρίσκονται επίσης η Βέλεζ και η Πατρονάτο.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΟΥΡΑΚΑΝ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 1-1
Νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Πατρονάτο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλο, καθώς διατηρείται αήττητη μετά από δύο εξόδους (είχε προηγηθεί το 1-1 στην έδρα της Βέλεζ). Προηγήθηκε στο 33’ με τον επιθετικό Αντρές Τσάβες και διπλασίασε τα τέρματά της στο 63’ με τον μέσο Φράνκο Κριστάλδο. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 70’.
Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Επανέρχεται στο βασικό σχήμα ο Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Σαούλ Σαλσέδο. Ξανά στην κορυφή της επίθεσης ο – γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό – Αντρές Τσάβες (14/1).
Με τον Ντιέγκο Μαραντόνα να αναρρώνει, συνεχίζει στον πάγκο της ο βοηθός του Σεμπαστιάν Μέντες. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βέλεζ ως γηπεδούχος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5’ και με αυτό το 0-1 πήγε στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του εξτρέμ Ματίας Γκαρσία και παίρνοντας το προβάδισμα στο 68’ με τον Κολομβιανο εξτρέμ Καρμπονέρο. Όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δέχτηκε την ισοφάριση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2/2 στον όμιλο.
Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής. Παραμένει εκτός ο τραυματίας μεσοεπιθετικός Ματίας Πέρες Γκαρσία (καμία σχέση με τον εξτρέμ Ματίας Γκαρσία που ξεκινά βασικός).