Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΤΟΟΥΚ - ΠΛΙΜΟΥΘ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ο Ρούνεϊ έφυγε από την Πλίμουθ, αλλά οι παθογένειές της δεν εξαφανίζονται από τη μία μέρα στην άλλη. Δύσκολα λοιπόν θα αποφύγει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, αφού η Στόουκ έχει δείξει θετικά δείγματα έπειτα από την απομάκρυνση του Πέλακ και πλέον έχει έναν πολύ έμπειρο τεχνικό στον πάγκο. Χαμηλά πάντως ο άσος στη Novibet, ίσως αποκτήσει αξία στο live.
Ειδικά στοιχήματα
Γκολ μετά το 75:00
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΟΥΚ - ΠΛΙΜΟΥΘ
Facts Αγώνα
- Αγώνας Α’ γύρου (31/08/24): Πλίμουθ – Στόουκ 0-1
- Η Στόουκ έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα ματς με αντίπαλο την Πλίμουθ, το μεγαλύτερο σερί της έπειτα από τις τέσσερις νίκες μεταξύ 1963 και 1987.
- Η Πλίμουθ δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα της Στόουκ σε αγώνα πρωταθλήματος (0-6-14).
- Γαι τρίτη χρονιά στη σειρά, η Στόουκ θα έχει διαφορετικό προπονητή στον πάγκο της στο πρώτο εντός έδρας ματς του έτους (Άλεξ Νιλ 2023, Στίβεν Σουμάχερ 2024).
Δείτε τα προγνωστικά Championship
Απόλυτη ικανοποίηση για τον βαθμό που πήρε στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπέρνλι (0-0). Σε παθητικό ρόλο κυρίως στο ματς, προσπάθησε να επωφεληθεί από τις αντεπιθέσεις. Τον πρωταρχικό στόχο της πάντως τον πέτυχε, αφού κράτησε το «μηδέν», αν και στις καθυστερήσεις στάθηκε πολύ τυχερή.
Μπορεί λοιπόν η νίκη να μην ήρθε, αλλά η Στόουκ έμεινε αήττητη για δεύτερο σερί ματς στο κουπόνι στοιχήματος (1-1-0), διατηρώντας μάλιστα ανέπαφη εστία σε αμφότερα! Όπως φαίνεται, η αποχώρηση του Ναρσίς Πέλακ είχε θετικό αντίκτυπο, καθώς οι «πότερς» έχουν ήδη συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, όσους ακριβώς είχαν μαζέψει στις εννέα προηγούμενες αναλύσεις στοιχήματος (0-4-5). Βέβαια, η Στόουκ παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Την αποστολή να αλλάξει τη μοίρα του συλλόγου αναλαμβάνει πλέον ο Μαρκ Ρόμπινς, ο οποίος ανακοινώθηκε την Πρωτοχρονιά. Ο Άγγλος τεχνικός πέρασε μία επταετία στην Κόβεντρι (αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο), την οποία οδήγησε ως τον τελικό των play-offs της Τσάμπιονσιπ το 2023 και τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας το 2024.
Ερώτημα ο Μπόκατ (μπακ, 22/0) ο οποίος έχασε τα δύο τελευταία. Πάτησε χορτάρι ο Πίρσον (χαφ), αλλά θέλει ακόμη χρόνο και θα μείνει εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Τόμπσον (χαφ, 12/0). Για μεγάλο διάστημα στα «πιτς» ο Μάνχουφ (εξτρέμ, 20/3), σημαντική απώλεια.
Παραμένει χωρίς νίκη από τις 5 Νοεμβρίου και έχει συμπληρώσει πλέον εννέα ματς στο πρόγραμμα αγώνων με απολογισμό 0-4-6. Μεγάλη πληγή της η άμυνα, αφού με διαφορά διαθέτει τη χειρότερη της κατηγορίας με 53 γκολ παθητικό και φυσικά εξακολουθεί να είναι ουραγός στη βαθμολογία Τσάμπιονσιπ.
Σε μία προσπάθεια να αλλάξει τη μοίρα της ομάδας λοιπόν, η διοίκηση της Πλίμουθ έλυσε τη συνεργασία της με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος παραμονή Πρωτοχρονιάς έμεινε άνεργος. Με τον Νανσκίβελ στον πάγκο ως υπηρεσιακό, οι «πίλγκριμς» πήραν έναν βαθμό στο εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ Σίτι την Πρωτοχρονιά (2-2).
Μάλιστα για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν ξανά γκολ στο φινάλε του αγώνα (90+1’ Πλεγκεθουέλο), ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ (32’, 56’), με τον Αλ Χάτζι να ισοφαρίζει στο ενδιάμεσο (50’).
Ενόσω η αναζήτηση προπονητή βρίσκεται σε εξέλιξη, η Πλίμουθ πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην απομακρυνθεί κι άλλο από τη σωτηρία. Εκτός έδρας ωστόσο είναι κάκιστη καθώς δεν έχει ακόμη νίκη σε 13 εξορμήσεις (0-2-11), ενώ παράλληλα δέχτηκε 35 γκολ και σκόραρε μόλις τρία σε αυτό το διάστημα!
Απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Μάικλ Μπαϊντού από την Έλφσμποργκ με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, αλλά θα είναι διαθέσιμος από τις 11 Ιανουαρίου κι έπειτα. Παραχωρήθηκε στην Πρέστον ο στόπερ Γκίμπσον (18/1), ενώ ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Αντρέ Γκρέι (φορ, 13/3). Τελευταία αγωνιστική τιμωρίας εκτίει ο Ράιτ (μεσοεπιθετικός, 15/0). Αμφίβολος ο Χάρντι (φορ, 20/1). Ένα ακόμη θα χάσει ο Μπούντου (εξτρέμ, 17/3). Παραμένουν εκτός δράσης οι Έντουαρντς (μπακ, 10/1), Τιτζανί (φορ, 3/0).