ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΣΤΟ «ΟΜΠ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
21:45:00
28.09

ΣΤΟ «ΟΜΠ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

ΝΤΕ Λ’ ΟΜΠ (20.420)
420
12° C Βροχερός
Novasports 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΥΑ - ΚΛΕΡΜΟΝ

Facts Αγώνα

* Μέγιστος αριθμός θεατών 5.000 και αυτό μετά από έγκριση της Περιφέρειας.

* 10-7-6 η μεταξύ τους παράδοση συνολικά από τη σεζόν 2003-04, 6-3-3 με γηπεδούχο την Τρουά την ίδια περίοδο.

* Δύο σερί διπλά για την Κλερμόν στην έδρα της Τρουά. Πέρσι για τη Ligue 2, Κλερμόν – Τρουά 3-2 και Τρουά – Κλερμόν 1-2.

* N/G τρία από τα τέσσερα τελευταία στην Τρουά. G/G+Over τα τρία πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας, όπως και τέσσερα από τα πέντε. G/G πέντε από τα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

ΤΡΟΥΑ
Ρεπορτάζ

Εχει την ποιότητα για να διεκδικήσει την άνοδο, ωστόσο της λείπει το ένστικτο της μεγάλης ομάδας. Στερείται κυνισμού και χαρακτήρα. Στο ντέρμπι με την Οσέρ είχε την πρωτοβουλία, έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ, σπατάλησε όμως και τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αποδείχθηκε εξαιρετικά ευάλωτη στο δυναμισμό που έβγαλαν οι μέσοι της αντιπάλου, με συνέπεια να υποπέσει σε λάθη και να βρεθεί εκτεθειμένη στην κόντρα. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις στην έδρα της δεν επηρεάζεται αρνητικά.

Αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της για να προηγηθεί, ο Γκαντό στο 37’ άνοιξε το σκορ για την Οσέρ, με τον Λε Μπιχάν να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 59’. Οταν ξύπνησε ήταν αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις, όπως ακριβώς συνέβη και στην έδρα της Σοσό.
 

Αγωνιστικά Νέα

Επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Γκαλόν (2/0), παραμένει τραυματίας ο βασικός αριστερός μέσος Μπαρτέλμ (2/0) στη μοναδική απουσία.

ΚΛΕΡΜΟΝ
Ρεπορτάζ

Για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε με το μαχαίρι στα δόντια. Πήρε νωρίς προβάδισμα κόντρα στην Τουλούζ και της άφησε την μπάλα. Η «έξοδος του Μεσολογγίου» του τερματοφύλακα Ντεσμάς την άφησε με δέκα από το 42’. Εφτασε κοντά στο να πανηγυρίσει τη νίκη, ωστόσο λύγισε δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα.

Ο Μπερτομιέ την έβαλε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν στο κόρνερ που εκτέλεσε οι αντίπαλοι αμυντικοί έκαναν κακή εκτίμηση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Αντιστέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1) στο 88’. Πήρε την μπάλα με πλάτη στην άμυνα, βρήκε χώρο, σούταρε και η μπάλα πήγε στα δίχτυα αφού κόντραρε σε πόδια.

Παίρνει άριστα από τη μέση και πίσω. Ακολουθεί πιστά το τακτικό πλάνο, τρέχει και μαρκάρει ακατάπαυστα, επιθετικά όμως παίρνει κάτω από τη βάση. Λογικό μιας και αποχωρίστηκε τον κομβικό φορ Γκρμπιτς και ο αντικαταστάτης του Τεγ είναι τραυματίας.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Ντεσμάς (4 συμμετοχές). Εκτός για τον επόμενο μήνα ο βασικός επιθετικός Τεγ (2/0). Παραμένει τραυματίες ο δεξιός μπακ Πογιό.

Casino