-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ
Facts Αγώνα
* 700 εισιτήρια τέθηκαν προς πώληση.
* Η Πορντενόνε δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, καθώς δεν πληροί τις προδιαγραφές. Φιλοξενείται στο Λινιάνο, 65 χιλιόμετρα μακριά.
* Δεν υπάρχει μεταξύ τους παράδοση. Αναμετρήθηκαν τον Ιούλιο του 2019 σε φιλικό, ΣΠΑΛ – Πορντενόνε 2-0.
Γλυκόπικρη η γεύση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εντυπωσίασε στη λευκή ισοπαλία (0-0) της πρεμιέρας στην έδρα της Λέτσε. Απορύθμισε πλήρως την αντίπαλό της, άριστη τακτικά και εξαιρετικά πειθαρχημένη.
Στη συνέχεια ενώ προηγήθηκε εκτός έδρας της Βιτσέντσα, με το νέο υπερόπλο της επίθεσης που ακούει στο όνομα Ντιαό, ο οποίος πήρε μπροστά, έκανε κακή διαχείριση αρκούμενη στην ισοπαλία (1-1). Αν θέλει να στοχεύει ψηλά (όπως πέρσι που ως νεοφώτιστη τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο) σε μία σεζόν με τεράστιο ανταγωνισμό, οφείλει να «καθαρίζει» το τρίποντο σε τέτοια ματς.
Τεράστια η ικανοποίηση σε διοίκηση και παίκτες για το γεγονός πως μετά τις απαραίτητες εργασίες το στάδιο στο Λινιάνο πήρε την απαραίτητα άδεια και έτσι θα μπορεί να φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες της.
Γκαβάτσι (μέσος, 2/0) και Μαλάμο (αριστερός εξτρέμ, 1/0) δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας γυμνάζονταν μόνοι τους. Δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν από τον προπονητή Τέσερ.
Οταν θες να λες πως στοχεύεις στην άνοδο, δεν επιτρέπεται να δέχεσαι την ισοφάριση στην έδρα σου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Κάνοντας έστω τα βασικά ήταν κοντά στην πρώτη νίκη στο σπίτι της σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από ένα χρόνο. Για μία ακόμα φορά απέτυχε (1-1).
Οπως και στην πρεμιέρα στην έδρα της Μόντσα (0-0), έτσι και υποδεχόμενη την Κοζέντσα έπαιξε φοβισμένα. Και άντε η πρώτη θεωρείται εκ των φαβορί για την άνοδο, έπαιζε μακριά από το σπίτι της, ήταν και πρεμιέρα. Το Χ μπορεί και να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα. Με τους Καλαβρέζους οι στόχοι είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι.
Τεράστια η δυσκολία στο σκοράρισμα. Η διακοπή έδωσε χρόνο για δουλειά, αν δεν εμφανιστεί βελτιωμένη όμως πιθανό να έχουμε εξελίξεις. Τρίζει η καρέκλα του προπονητή Μαρίνο σύμφωνα με τοπικά Μέσα. Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες.
Ντι Φρντσέκσο (αριστερός εξτρέμ) και Φλόκαρι (επιθετικός, 1/0) δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα.