- Α’ ΓΥΡΟΣ (21/12): Μπλάκπουλ-Στίβενεϊτζ 0-0
- 1-1-3 η παράδοση (1-0-1 με γηπεδούχο τη Στίβενεϊτζ).
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Facts Αγώνα

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Ρεπορτάζ
Έφτασε μία ανάσα από το πάρει βαθμό στην έδρα της 3ης Γουίκομ το Σάββατο (12/4), λυγίζοντας με 1-0 στο τέλος για τη Λιγκ 1. Μπορεί να έχασε το παιχνίδι, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.
Έπαιξε δίχως άγχος, καθώς δεν έχει να κερδίσει ή να χάσει κάτι βαθμολογικά. Είναι στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή, ενώ δεν μπορεί να στοχεύσει υψηλότερα.
Αγωνίστηκε με αμυντικό προσανατολισμό και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τα κατάφερε, αλλά στο τέλος νικήθηκε έπειτα από φάση διαρκείας, παρά την καλή αντίδραση του γκολκίπερ της. Είχε μία καλή φάση σε ολόκληρο το ματς, με πρωταγωνιστή τον φορ Ριντ.
Τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) θα φιλοξενηθεί για την Α’ Αγγλίας από την Μπρίστολ Ρόβερς που «καίγεται» για βαθμούς.
Αγωνιστικά νέα
Έκανε την επανεμφάνισή του μετά από μήνες ο Φόρστερ-Κάσκεϊ (μέσος, 1 συμ.). Στα… πιτς συνεχίζει ο Φρίμαν (μέσος, 36 συμ.).

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Ρεπορτάζ
Την πάτησε στην έδρα της Ρόδεραμ. Προερχόμενη από τρεις σερί και σημαντικές νίκες (επί των Νορθάμπτον, Μπόλτον και Ρέντινγκ), γνώρισε την ήττα με 2-1, η οποία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα πλέι οφ. Βρέθηκε στο -9 από την πρώτη εξάδα, αλλά έχει αγώνα λιγότερο.
Βρέθηκε στο 26’ πίσω στο σκορ και μετά την ανάπαυλα ο προπονητής της έκανε τριπλή αλλαγή. Δείγμα του γεγονότος ότι δεν λειτούργησε καλά στο πρώτο μέρος. Ένα από τα νέα πρόσωπα, ο επιθετικός Μπίσλι παραλίγο να ισοφαρίσει στο πρώτο διάστημα. Τελικά αυτό συνέβη στο 82’ με πέναλτι που κέρδισε ο στόπερ Χάσμπαντ και εκτέλεσε ο μεσοεπιθετικός Κάρεϊ. Λίγο μετά ο Μπίσλι έγινε μοιραίος, καθώς αποβλήθηκε (89’) με δεύτερη κίτρινη και αμέσως μετά έγινε το 2-1.
Τη Δευτέρα του Πάσχα (21/4) έχει πολύ δύσκολο ματς, καθώς φιλοξενεί τη 2η Ρέξαμ για την Α’ Αγγλίας.
Αγωνιστικά νέα
Τιμωρημένος ο Μπίσλι (επιθετικός, 25/2). Εκτός Λάιονς (μεσοαμυντικός, 0 συμ.) και Κουασί (επιθετικός, 3/0).
ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|