Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΕΞΕΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε καλό φεγγάρι η Στίβενεϊτζ, η οποία μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τρεις συνολικά, ενώ σε κάκιστο είναι η Έξετερ, καθώς προέρχεται από πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς στη Λιγκ 1. «Παίζει», ωστόσο, αρκετά χαμηλά ο άσος (κοντά στο 1.60) τηρουμένων των αναλογιών. Είναι δελεαστική η απόδοση του G/G, το οποίο «κλειδώνει» πολύ συχνά στα ματς των φιλοξενούμενων. Το βρίσκουμε στο 2.10 στην Bet365.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΕΞΕΤΕΡ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ (21/9): Έξετερ-Στίβενεϊτζ 2-0
- 5-12-17 η παράδοση (5-6-4 με γηπεδούχο τη Στίβενεϊτζ).
- Η Έξετερ έχει δεχθεί γκολ σε 14 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος.
Έκανε σούπερ έκπληξη την Τρίτη (28/1), φεύγοντας με σπουδαίο «διπλό» (2-3) απ’ την έδρα της Ρέξαμ για το πρωτάθλημα. Σημείωσε 3η σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και 2η στη Λιγκ 1, όπου ανέβηκε στη 15η θέση, απέχοντας επτά βαθμούς από την πρώτη εξάδα.
Είχε εξαιρετική παρουσία σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι και πήρε το «τρίποντο» ακόμη πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ. Πέτυχε δύο γκολ νωρίς, με τους μεσοεπιθετικούς Κεμπ (13’) και Ριντ (18’), με τον πρώτο να φτάνει τα επτά τέρματα στην Α’ Αγγλίας και τον δεύτερο τα τέσσερα. Έτσι έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους, τους οποίους είδε να αντιδρούν στο ξεκίνημα του β’ μέρους (55’) και να ανεβάζουν στροφές στη συνέχεια.
Δεν πτοήθηκε και στο 71’ έκανε το 3-1 με τον επιθετικό Γιάνγκ που μόλις είχε έρθει από τον πάγκο. Παρά την πίεση που δέχθηκε στη συνέχεια, άντεξε και το μόνο που έγινε ήταν το 2-3 στο 90’.
Μπροστά της έχει πάρα πολύ δύσκολο ματς, υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Τρόφι την Τρίτη (4/2).
Επέστρεψε ο Τόμσον (μέσος, 23/2), στα… πιτς ο Μπάτλερ (μπακ-χαφ, 25 συμ.) και Γκουντ (αμυντικός, 6/1).
Θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα το βράδυ της Τρίτης (28/1). Έχασε με το ντροπιαστικό 6-2 στο γήπεδό της από τη Λέιτον, γνωρίζοντας 5η ήττα στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος. Βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, μετρώντας επτά αγώνες δίχως νίκη στη Λιγκ 1, στην οποία έχει υποχωρήσει 17η, από εκεί που ήταν σε τροχιά πλέι οφ.
Βλέποντας κάποιος το τελικό σκορ, θα πιστέψει ότι είχε αποβολή μέσα στο ματς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχασε κάποιον παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχασε την μπάλα και μάλιστα με κάτω τα χέρια. Ήταν σε… άλλο γήπεδο και δέχθηκε δύο γκολ στα πρώτα επτά λεπτά και σε συνολικά τέσσερα σε 34 λεπτά.
Έβγαλε μία σπασμωδική αντίδραση στο ξεκίνημα του β’ μέρους, μειώνοντας σε 4-2, χάρη στον εξτρέμ Άλι (47’, 56’), αλλά δέχθηκε άλλα δύο τέρματα (64’, 78’) και το… κοντέρ έγραψε έξι.
Ακολουθεί εκτός έδρας ματς στις 15/8 κόντρα στην Κέμπριτζ για το πρωτάθλημα.
Συνεχίζει εκτός ο αρχηγός Σουίνι (στόπερ, 23/1). Σταθερά νοκ άουτ από την αρχή της σεζόν ο Γουάιλντσατ (μεσοεπιθετικός, 0 συμ.).